Oana Lis, înconjurată de amintiri dureroase în preajma sărbătorilor de iarnă. „Nu mai este printre noi”

0
Publicat:

Cu inima plină de durere și cuprinsă nostalgia vremurilor trecute, Oana Lis a împărtășit, recent, o poveste emoționantă, pe rețelele de socializare. Prietenii virtuali ai vedetei au fost surprinși să afle prin ce perioadă dificilă trece soția lui Viorel Lis.

Oana Lis FOTO Arhivă
Oana Lis FOTO Arhivă

Într-un mesaj emoționant, Oana Lis a deschis ușa amintirilor cu privire la nașa sa. Din păcate, aceasta care a plecat din această lume în urmă cu ceva timp.

Se pare că un simplu preparat tradițional a declanșat un val de emoții puternice în sufletul ei, readucându-i aminte de momentele petrecute alături de femeia care a avut un impact semnificativ asupra vieții sale.

De Sărbători, cu gândul la nașa sa

Oana Lis a împărtășit cum aroma zacuștii, un preparat pe care nașa sa îl pregătea cu regularitate, a reușit să o transporte în timp.

„Azi am mâncat zacuscă. Instantaneu, gustul m-a făcut să mă gândesc la nașa mea care m-a crescut și nu mai este printre noi...”, a mărturisit ea.

Îndrăgostită de obiceiurile românești legate de pregătirea pentru iarnă, Oana a evocat cu nostalgie zilele de toamnă când mergea la piață cu nașa pentru a cumpăra legume pentru zacuscă și varză pentru murat.

Oana Lis a dezvăluit că această perioadă festivă este și mai dificilă pentru ea, având dorința de a avea alături mai mulți oameni dragi care, din nefericire, nu mai sunt în viață.

„Pentru unii dintre noi, sărbătorile nu mai sunt exact ca înainte, pentru că persoanele care țineau familia unită nu mai sunt. Trecutul rămâne trecut, doar uneori mă mai copleșesc amintirile, mai ales în decembrie”, a adăugat Oana Lis.

În mediul online, Oana Lis a primit mesaje de susținere și compasiune, pentru a trece cu bine de această perioadă sensibilă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite