Ce spune Charlize Theron despre zvonurile că s-ar fi certat cu Angelina Jolie din cauza lui Brad Pitt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlize Theron FOTO Guliver/Getty Images
Charlize Theron FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa sud-africană Charlize Theron (43 de ani) a răspuns zvonurilor potrivit cărora s-ar fi certat cu actriţa Angelina Jolie (43 de ani) din cauza lui Brad Pitt (55 de ani).

Charlize Theron a vorbit, în timpul unei apariţii recente la „Watch What Happens Live“, despre zvonurile că s-ar fi certat cu Angelina Jolie, scrie Huffpost.

„Nu o cunosc foarte bine, o cunosc de la evenimente, dar întotdeauna a fost atât de frumoasă“, a spus Theron.

„Chiar nu ne cunoşteam una pe alta şi nu suntem prietene. Dar ea nu a fost niciodată altfel decât binevoitoare, încântătoare şi caldă“, a adăugat actriţa.

La începutul acestui an se zvonea că Theron se întâlnea cu fostul soţ al lui Jolie, Brad Pitt. Potrivit unor informaţii din presa străină, cele două s-ar fi certat ani la rând, însă negarea lui Theron în acest sens face ca aceste zvonuri să dispară.

De asemenea, nu este clar dacă Theron se întâlneşte cu cineva momentan, deoarece a spus că este „disponibilă“ într-un interviu pentru „Entertainment Tonight“ în aprilie.

„Sunt singură de 10 ani. Nu este o lovitură. Cineva trebuie doar să crească“, a spus actriţa, deşi ea a fost cel mai recent într-o relaţie cu Sean Penn.

Dar câteva zile mai târziu, actriţa şi-a schimbat poziţia şi i-a spus lui Howard Stern că iese cu cineva. „Mă întâlnesc, da“, a spus Theron lui Stern la începutul acestei săptămâni. „Nu, nu sunt îndrăgostită. De ce este nebunesc? Vreau să fie clar. Ascultă toată lumea? Cresc doi copii mici (August şi Jackson), iar viaţa devine foarte plină. Au nevoie de tine pentru tot. Şi sunt o mamă singură... am o dădacă. Deci, nu poate fi vorba că am o tonă de ajutor, şi chiar am vrut să fiu mamă, aşa că m-am bucurat de acest statut“, a mai spus ea. 

Pe 20 ianuarie, tabloidul „The Sun“ a afirmat că Pitt şi Theron sunt împreună de la Crăciun, însă niciunul dintre staruri nu a comentat. În ceea ce priveşte afirmaţiile făcute de respectiva publicaţie, referitoare la faptul că fostul logodnic al actriţei, Sean Penn, a jucat un rol în formarea relaţiei, sursa a declarat: „Aceasta nu ar putea fi mai falsă. Nu este nici de departe aşa“. 

Potrivit unor surse citate de presa de peste Ocean, cuplul a fost văzut la un eveniment monden desfăşurat săptămâna trecută. Este vorba despre un eveniment în cadrul căruia a fost proiectat filmul „Roma“, care a avut loc la Chateau Marmont, Hollywood, pe 12 ianuarie.

După ce Brad Pitt şi Charlize Theron formează cel mai nou cuplu de la Hollywood şi că cel care le-a făcut cunoştinţă este chiar fostul logodnic al actriţei, Sean Penn, surse apropiate au explicat cum stau de fapt lucrurile. „În urmă cu şase luni, ei au făcut un spot publicitar împreună. Ei nu au mai ieşit împreună recent şi nu au avut întâlniri niciodată. Ştirile despre relaţia lor romantică sunt false“, a declarat apropiatul. 

Şi în anul 2017 au existat zvonuri că cei doi s-ar întâlni în secret, însă la momentul respectiv au fost dezminţite. 

Charlize Theron a fost logodită cu actorul Sean Penn, dar cei doi s-au despărţit în anul 2015. Timp de nouă ani (2001-2010), actriţa a avut o relaţie cu un alt coleg de breaslă, Stuart Townsend.

Imagine indisponibilă

Sean Penn şi Charlize Theron FOTO Guliver/Getty Images

Ultima relaţie serioasă a lui Brad Pitt a fost căsătoria cu Angelina Jolie. Cei doi s-au separat în urmă cu aproximativ trei ani, în 2018 cei doi finalizând divorţul. Anterior, Brad Pitt a fost căsătorit şi cu Jennifer Aniston, de care a divorţat după ce a început o relaţie cu Jolie. 

După divorţul actorilor Brad Pitt şi Angelina Jolie, cea mai mare curiozitate a fost dată de persoanele alături de care cei doi actori îşi vor reface viaţa. Dacă Angelina Jolie s-a dedicat în totalitate celor şase copii ai cuplului şi acţiunilor caritabile, despre relaţiile amoroase ale lui Brad Pitt au existat numeroase speculaţii. Numele starului a fost asociat cu al actriţei americane Kate Hudson (38 de ani), cu al modelulului australian Elle Macpherson(53 de ani), cu al actriţei britanice Ella Purnell (21 de ani), dar şi cu al profesoarei universitare Neri Oxman (42 de ani), însă informaţiile au fost dezminţite de fiecare dată. 

Imagine indisponibilă

Brad Pitt şi Angelina Jolie FOTO Guliver/Getty Images

    

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite