Ce spune Andreea Bălan despre relaţia cu tatăl ei după ce acesta nu a fost prezent la cununia civilă: „Nu pot spune că suntem prieteni, vorbim strictul necesar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Bălan (35 de ani) a vorbit despre relaţia pe care o are în prezent cu tatăl ei, Săndel Bălan, după ce acesta nu a fost prezent la cununia civilă a cântăreţei cu actorul George Burcea (31 de ani).

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit civil pe 10 august, alături de persoanele apropiate lor, tatăl artistei nefiind invitat. 

În schimb, artista a mărturisit că l-a invitat pe tatăl său la nunta ce va avea loc pe 15 septembrie şi a declarat că relaţia cu Săndel Bălan este una bună în prezent, însă nu se văd prea des. 

„Este invitat la nuntă. Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărţit, nu avem ce să ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate de Crăciun şi de Paşte, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni“, a spus cântăreaţa, pentru revista Viva.

„Mă înţeleg foarte bine cu tata şi îmi doresc ca el să fie bine, să fie fericit. Avem o relaţie foarte OK, vine şi o vede pe Clara, o vede pe Ella când doreşte el. Doar că nu locuieşte aproape de noi. Locuieşte în Ploieşti şi ne vedem foarte rar“, a mai declarat Andreea Bălan.

Relaţia Andreei Bălan cu tatăl său a fost presărată cu scandaluri, la vârsta de 19 ani, cântăreaţa luând decizia de a nu mai locui sub acelaşi acoperiş cu el. La un moment dat, cântăreaţa declara că Săndel Bălan ar fi obligat-o de multe ori să cânte în continuare în trupa André, din pricina datoriilor, chiar dacă ea nu îşi mai dorea acest lucru, iar bărbatul ar fi încasat toate veniturile trupei. 

image

Andreea Bălan şi Săndel Bălan FOTO Arhivă personală 

Andreea Bălan şi George Burcea se vor căsători religios pe 15 septembrie, iar în aceeaşi zi are loc şi botezul mezinei familiei, Clara Maria. Actorii Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, colegul cântăreţei de la masa juriului emisiunii „Te cunosc de undeva“, sunt naşii celor doi. 

    

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite