Ce mănâncă Simona Halep. Preparatul la care nu poate renunţa campioana: „Mă face să mă simt mai bine”
0În urmă cu şase ani, după victoria de la Montreal, 7-5, 6-3 în finală în compania lui Madison Keys, Simona Halep dezvăluia „dieta” care a condus-o spre titlu în Canada. Sportiva din România a recunoscut slăbiciunea sa pentru cheesecake, un desert care o face „să se simtă mai bine”.
„Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă jumări şi un croissant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor. Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi.
Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine", a declarat Simona Halep.