Casa Regală, în război cu trustul lui Berlusconi care ameninţă că va publica alte poze cu Kate Middleton topless

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista Closer se află în plin scandal cu Casa Regală
Revista Closer se află în plin scandal cu Casa Regală

Casa Regală a Marii Britanii a anunţat că a dat în judecată revista Closer, cea care a publicat pozele cu Kate Middleton, topless la plajă. Revista face parte din imperiul media al lui Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei.

Ca răspuns la intenţiile Casei Regale, săptămânalul italian Chi, deţinut tot de Silvio Berlusconi, a anunţat că intenţionează luni să publice 26 de pagini cu noi poze ale candidei Kate Middleton.

Laureance Pieau, redactorul şef al publicaţiei, a declarat pentru The Sun că există mai multe poze nepublicate cu Ducesa de Cambridge. "Probabil că acestea vor apărea în alte ziare, noi am preferat să nu le dăm."

Alfonso Signori, editor la săptămânalul Chi, a declarat că i se pare normal ca aceste poze să fie publicate. "Este un subiect care merita toată atenţia pentru că înfăţişează într-un mod natural, o zi din viaţa unor îndrăgostiţi faimoşi care formează un cuplu mdern."

Imaginile apărute în revista Closer i-au trezit prinţului William sentimentele de ură pe care le are faţă de paparazzi, acesta invinuindu-i pentru moartea mamei sale, Prinţesa Diana, ce şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină în timp ce era urmărită de paparazzi.

"Nu o voi lăsa pe Kate să sufere precum mama mea", a spus William pentru tabloidul Daily Mirror.

"Pozele nu sunt deloc şocante. Arată o femeie care îşi dă cu cremă de protecţie solară pe sâni, aşa cum fac milioane de femei care sunt la plajă. Sunt chiar frumoase", a spus Laurece Pieau.

Ce riscă cei implicaţi în scandal? Conform legii franceze, fotograful care a făcut pozele riscă un an de închisoare şi o amendă cuprinsă între 45.000 şi 60.000 de dolari, pentru încălcarea dreptului la intimitate. Revista ar putea să fie închisă sau, în cel mai bun caz, să nu mai aibă dreptul de republicare al pozelor şi să prezinte pe prima pagină rezultatul verdictului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite