Casa lui Gerard Butler din Malibu a fost făcută scrum. Mesajul transmis de actor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gerard Butler, reîntors la reşedinţa sa din Malibu FOTO Instagram
Gerard Butler, reîntors la reşedinţa sa din Malibu FOTO Instagram

Actorul scoţian Gerard Butler (48 de ani) a făcut publice imagini cu locuinţa sa din Malibu făcută scrum în urma incendiilor devastatoare din nordul şi sudul Californiei.

Cel puţin 177 de case au fost distruse în urma incendiilor violente care au lovit staţiunea Malibu, printre acestea foarte multe aparţinând unor staruri de la Hollywood. Un exemplu este cel al actorului Gerard Butler, care a publicat pe Instagram mai multe imagini de pe proprietatea sa din Malibu mistuită de flăcări. 

Totodată, actorul a mulţumit departamentului de pompieri din Los Angeles pentru ajutor şi i-a îndemnat pe cetăţeni să-i ajute pe bărbaţii şi femeile curajoase la SupportLAFD.org. 

„M-am întors la casa mea din Malibu după evacuare“, a scris Butler în dreptul unei imagini în care în spatele lui se pot distinge casa şi o maşină distruse de flăcări. „Momente dureroase în California, însă curajul şi spiritul de sacrificiu al pompierilor sunt inspiraţionale“. 

De asemenea, Gerard Butler a publicat tot pe Instagram o filmare în care prezintă rămăşiţele casei sale din Malibu care încă ard mocnit. 

Returned to my house in Malibu after evacuating. Heartbreaking time across California. Inspired as ever by the courage, spirit and sacrifice of firefighters. Thank you @LosAngelesFireDepartment. If you can, support these brave men and women at SupportLAFD.org. Link in bio. A post shared by Gerard Butler (@gerardbutler) on Nov 11, 2018 at 10:36am PST

    

Mai multe celebrităţi au fost obligate să-şi părăsească locuinţele din Malibu, printre acestea fiind surorile Khloe, Kourtney şi Kim Kardashian, cântăreţele Lady Gaga şi Cher, actorii Will Smith, Alyssa Milano, Denise Richards, Rainn Wilson, Mark Hamill şi regizorii Guillermo del Toro şi Scott Derrickson.

De asemenea, vila în care se filma reality show-ul „Burlacul“, difuzat de ABC, precum şi Paramount Ranch, unul dintre cele mai cunoscute platouri de filmare de la Hollywood, unde s-a turnat serialul HBO „Westworld“, dar şi alte producţii celebre, au fost distruse de flăcări.

Potrivit News.ro, 31 de persoane au murit în incendiile care devastează nordul şi sudul Californiei, alimentate de rafale de vânt violente care îngreunează lupta împotriva flăcărilor, potrivit AFP. Un număr de 228 de persoane sunt date dispărute. Incendiul a distrus peste 6.700 de locuinţe şi afaceri din Paradise, un oraş cu 26.000 de locuitori, un lucru fără precedent în California. Pompierii au anunţat duminică faptul că au reuşit să controleze incendiile în proporţie de 25%.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite