Cântăreţul Johnny Hallyday a ieşit din coma artificială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul francez Johnny Hallyday a ieşit luni seara din coma artificială în care era menţinut de vineri şi a putut vorbi apropiaţilor săi adunaţi la Los Angeles pentru a-l susţine, informează AFP.

În vârstă de 66 de ani, el fusese plasat în comă artificială vineri pentru a doua oară într-o săptămână cu scopul de a-i atenua suferinţa şi a facilita administrarea tratamentului.

Internat în 7 decembrie în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles pentru o infecţie, el a trebuit să fie reoperat în noaptea de miercuri spre joi din cauza leziunilor rezultate în cursul intervenţiei pentru hernie de disc, efectuată în 26 noiembrie la Paris.

În ultimele zile, apropiaţii lui Hallyday au difuzat informaţii liniştitoare despre starea sănătăţii sale. Astfel, fiul lui, David, a afirmat că tatăl său este în afară de pericol şi că medicii intenţionează să-l scoată din starea de comă artificială "la începutul săptămânii".

Referindu-se însă la eventuala continuare a turneului de adio al lui Johnny Hallyday 'Tour 66', producătorul său Jean-Claude Camus s-a declarat 'în mod sincer neliniştit, după o îndelungată comă artificială ca aceasta'.

Doi medici francezi - Yves Catonne, şeful serviciului chirurgie ortopedică şi traumatologică de la spitalul parizian Pitie-Salpetriere, şi un medic de la consiliul de asigurări - s-au alăturat luni echipei americane care îl îngrijeşte pe cunoscutul rocker.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite