Cadou pentru „micul prinţ”: Maria Băsescu i-a luat o trotinetă roz finuţului ei, Carol Ferdinand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
maria basescu foto adevarul

Maria Băsescu a fost vineri în vizită la finul ei, Carol Ferdinand, fiul prinţului Paul şi al prinţesei Lia, care a împlinit trei ani. Şoţia preşedintelui Traian Băsescu i-a adus în dar micuţului o trotinetă roz şi confetti.

Asaltată de jurnalişti, Maria Băsescu a declarat, la intrarea în casa prinţului Paul, că a venit să-l felicite pe finuţul ei şi să-i aducă un cadou. De altfel, soţia preşedintelui le-a arătat jurnaliştilor până şi instrucţiunile de folosire ale trotinetei roz, în care scria că este indicată pentru copiii cu vârsta între trei şi cinci ani.

Maria Băsescu a afirmat că nu va participa la petrecerea aniversară organizată de prinţul Paul şi prinţesa Lia vineri seară. Vizita soţiei de preşedinte la casa princiară, aflată în centrul Capitalei, n-a durat mai mult de un sfert de oră.

La petrecerea în cinstea lui Carol Ferdinand vor participa colegi de grădiniţă, dar şi prieteni de-ai micuţului, precum Laurenţiu Reghecampf jr., fiul antrenorului echipei de fotbal Steaua Bucureşti şi al impresarei Ana-Maria Prodan.

Prinţul Paul şi prinţesa Lia, împreună cu Carol Ferdinand, au petrecut recent, de Anul Nou, împreună cu familia preşedintelui Traian Băsescu la vila de protocol de la Covasna.

Pe 11 ianuarie 2011, când a împlinit un an, prinţul Carol Ferdinand a primit cadou cu ocazia aniversării sale un jilţ regal, decorat cu ornamente aurii, şi o gentuţă Louis Vuitton.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite