Ben Affleck, primele mărturisiri după ce a ieşit de la dezalcoolizare: „Lupta e pe tot parcursul vieţii. Să primeşti ajutor este un semn de curaj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ben Affleck, în vârstă de 46 de ani, a ieşit de la dezalcoolizare după ce s-a internat voluntar pentru tratament în luna august. Actorul şi producătorul american a vorbit despre lupta sa cu dependenţa.

Ben Affleck, care a fost internat de trei ori la o clinică de dezalcoolizare, a vorbit, într-un mesaj pe contul lui de Instagram, despre lupta cu dependenţa şi a mulţumit familiei pentru sprijin. 

„Săptămâna aceasta am încheiat 40 de zile de internare la centrul pentru dependenţii de alcool şi am rămas sub tratament ambulatoriu“, a scris actorul pe Instagram, potrivit cnn.com.  

După recidiva sa în lupta cu dependenţa de alcool, decizia de a se interna la dezalcoolizare a venit la intervenţia fostei sale soţii, Jennifer Garner (46 de ani), potrivit TMZ, citat de News.ro.  

Acum, aflat în recuperare, Affleck spune că lupta este departe de a se fi terminat.  

„Lupta împotriva oricărei dependenţe este pe tot parcursul vieţii şi dificilă. Nu poţi să nu urmezi tratamentul. Este un angajament continuu“, a scris actorul. 

        View this post on Instagram                       A post shared by Ben Affleck (@benaffleck) on Oct 4, 2018 at 12:48pm PDT

În ciuda faptului că au divorţat de peste trei ani, Garner şi cei trei copii ai cuplului au fost fotografiaţi alături de Affleck când a părăsit centrul. În plus, scrie Ben Affleck, speră ca la „capătul drumului“ să poată reprezenta un exemplu pentru alte persoane aflate în aceeaşi situaţie.  

„Sprijinul pe care l-am primit din partea familiei şi a colegilor înseamnă pentru mine mai mult decât pot exprima. Mi-au oferit puterea şi sprijinul de a putea vorbi altora despre boala mea. Mă ajută să ştiu că să nu sunt singur. Dacă ai o problemă, să primeşti ajutor este un semn de curaj, nu de slăbiciune sau ratare... Sper ca la capătul drumului să pot fi un exemplu pentru alţii care se luptă cu dependenţa“, a scris el.

Este cunoscut faptul că actorul american Ben Affleck s-a luptat mult timp cu dependenţa. Ultima dată când starul dublu premiat cu Oscar a urmat tratament în acest sens a fost în luna martie a anului trecut. Prima sa internare a fost în 2001, scrie News.ro.  

Ben Aflleck mărturisea în 2017, după externarea din clinica de dezalcoolizare, că a încheiat cu succes tratamentul şi că vrea să fie un tată mai bun. 

image

Ben Affleck alături de cei trei copii ai săi FOTO Getty Images

Ben Affleck, născut pe 15 august 1972, este actor şi regizor american, care a devenit cunoscut cu rolul din „Good Will Hunting” (1997), pentru care a fost şi scenarist, alături Matt Damon. Filmul a câştigat Globul de Aur şi premiul Oscar la categoria „cel mai bun scenariu original”.

S-a remarcat, apoi, cu roluri din filme precum „Dogma“, „Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love“, „Armageddon“, „Pearl Harbor“, „Daredevil“ şi „Jocuri la nivel înalt/ State of Play“.

A debutat ca regizor cu pelicula „Dispărută fără urmă/ Gone Baby Gone“ (2007) şi a regizat apoi „The Town“, inclus de National Board of Review pe lista celor mai bune 10 filme ale anului 2010, şi lungmetrajul „Argo“ (2012), care i-a adus un Glob de Aur şi un premiu BAFTA pentru regie şi al doilea Oscar din carieră, în calitate de producător al acestei pelicule, desemnată cel mai bun film la gala premiilor Academiei Americane de Film din 2013.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite