Ben Affleck, internat la dezalcoolizare pentru a treia oară: „Continuă să lupte foarte mult“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ben Affleck a fost internat la o clinică de dezalcoolizare FOTO Guliver/Getty Images
Ben Affleck a fost internat la o clinică de dezalcoolizare FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Ben Affleck, în vârstă de 46 de ani, s-a internat pentru a treia oară la dezalcoolizare, potrivit presei americane.

Este cunoscut faptul că actorul american Ben Affleck s-a luptat mult timp cu dependenţa. Ultima dată când starul dublu premiat cu Oscar a urmat tratament în acest sens a fost în luna martie a anului trecut. Prima sa internare a fost în 2001, scrie News.ro.  

Un prieten al actorului a declarat pentru revista People că Ben Affleck se simte bine şi că face eforturi  pentru a lupta cu dependenţa sa: „Ben este bine. Psihic este foarte bine şi a făcut eforturi uriaşe pentru a ajunge în acest punct. Continuă să se concentreze pe sine, de dragul relaţiilor sale. Are diverse întâlniri şi în plus, face yoga şi meditează“, a declarat bărbatul. 

„Are încă momentele lui şi, să fim serioşi, toată lumea înfruntă chestiuni dificile, dar el continuă să lupte foarte mult“, a adăugat prietenul actorului. 

Ben Aflleck mărturisea în 2017, după externarea din clinica de dezalcoolizare, că a încheiat cu succes tratamentul şi că vrea să fie un tată mai bun. 

„Am încheiat tratamentul pentru dependenţa de alcool, lucru cu care m-am confruntat în trecut şi am avut din nou de-a face. Vreau să trăiesc viaţa din plin şi să fiu un tată pe cât de bun pot fi“, declara actorul anul trecut. 

Ben Affleck a fost căsătorit timp de 10 ani cu actriţa Jennifer Garner, dar în 2015 relaţia lor s-a încheiat cu un divorţ. Cei doi au rămas prieteni, de dragul celor trei copii pe care îi au împreună: Violet, Seraphina şi Samuel. Cei doi au cerut custodie comună pentru copii lor.

image

Ben Affleck alături de cei trei copii ai săi FOTO Getty Images

Ben Affleck, născut pe 15 august 1972, este actor şi regizor american, care a devenit cunoscut cu rolul din „Good Will Hunting” (1997), pentru care a fost şi scenarist, alături Matt Damon. Filmul a câştigat Globul de Aur şi premiul Oscar la categoria „cel mai bun scenariu original”.

S-a remarcat, apoi, cu roluri din filme precum „Dogma”, „Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love”, „Armageddon - Sfârşitul lumii?/ Armageddon”, „Pearl Harbor”, „Daredevil” şi „Jocuri la nivel înalt/ State of Play”.

A debutat ca regizor cu pelicula „Dispărută fără urmă/ Gone Baby Gone” (2007) şi a regizat apoi „The Town”, inclus de National Board of Review pe lista celor mai bune 10 filme ale anului 2010, şi lungmetrajul „Argo” (2012), care i-a adus un Glob de Aur şi un premiu BAFTA pentru regie şi al doilea Oscar din carieră, în calitate de producător al acestei pelicule, desemnată cel mai bun film la gala premiilor Academiei de film americane din 2013.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite