Ben Affleck aspiră la o carieră în politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Ben Aflleck vrea să candideze pentru un post de senator
Actorul Ben Aflleck vrea să candideze pentru un post de senator

Odată ce înaintează în vârstă, celebrităţile se reorientează şi spre alte domenii. Actorul Ben Affleck şi-a descoperit, mai nou, şi pasiunea pentru politică.

După Ronald Reagan şi Arnold Schwarzenegger, actorul Ben Affleck se gândeşte să se lanseze în politică şi urmăreşte un post de senator.

Prezent recent la Washington pentru a vorbi despre valul de violenţă din Congo, actorul s-a întâlnit cu oameni politici, printre care senatorul de Massachussetts, John Kerry, care o înlocuieşte pe Hillary Clinton - victimă a unei comoţii cerebrale - în funcţia de secretar de stat, aşa încât în statul Massachussetts - unde s-a născut Ben Affleck - ar putea avea loc în curând alegeri pentru desemnarea unui nou senator. Potrivit site-ului politico.com, actorul s-ar gandi să candideze.

Vestea nu este deloc surprinzătoare, fiind cunoscută implicarea lui Affleck în diferite cauze umanitare, actorul neezitând să ajute şi victimele uraganului Sandy. În plus, de când a trecut în spatele camerei de luat vederi, este tot mai angajat, îndeosebi cu ultimul său film, “Argo”, care prezintă invazia ambasadei americane la Teheran şi luarea a 52 de ostatici americani.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite