Angelina Jolie şi Brad Pitt aşteaptă un nou copil?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cuplul Brangelina face parte dintr-o familie multiculturală. FOTO Reuters
Cuplul Brangelina face parte dintr-o familie multiculturală. FOTO Reuters

Deşi are deja şase copii, celebrul cuplu hollywoodian pare să nu se oprească aici. Cel puţin aşa susţine tatăl Angelinei, actorul Jon Voight, care consideră că ne putem aştepta la orice din partea lor.

„Sunt un cuplu surprinzător, deci nu ştii niciodată la ce să te aştepţi. Dar şase este deja un număr mare“, a declarat Jon Voight, bunicul copiilor, pentru publicaţia „E! News“. Jolie spune că mai poate face copii, însă în această perioadă vrea să-şi dedice timpul pentru creşterea odraslelor pe care le are. 

„Nu suntem împotriva acestei idei (de a avea noi copii – n. r.), dar vrem să dedicăm timp pentru fiecare în parte. Vream să ne asigurăm că nu vom avea o familie foarte mare, ca să-i creştem pe cei mici aşa cum se cuvine“, a spus Jolie pentru „Vanity Fair“.

Brad şi Angelina s-au logodit anul trecut şi au devenit părinţii a trei copii biologici şi trei copiii adoptaţi. Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Domnul şi doamna Smith“, în 2004, când Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston. În ianuarie 2005, Pitt a divorţat de soţia sa, iar în primăvara anului respectiv a confirmat relaţia cu Jolie, după ce au fost surprinşi pe o plajă în Kenya, cu Maddox, fiul pe care l-au adoptat ulterior.

angelina si copiii AFP

Trei luni mai târziu, au înfiat-o şi pe Zahara, o fetiţă etiopiană. În ianuarie 2006, actriţa a confirmat sarcina cu primul lor copil biologic, micuţa Shiloh. Un an mai târziu, cei doi l-au adoptat pe Pax, din Vietnam, iar în vara lui 2008, Jolie i-a născut pe gemenii Knox şi Vivienne.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite