Angelina Jolie, răsplătită pentru eforturile umanitare depuse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Angelina Jolie a primit un cadou din partea ministrului de Externe al Irakului care a dorit astfel să onoreze eforturile umanitare depuse de actriţa americană în favoarea refugiaţilor din toată lumea.

Angelina a fost, în urmă cu câteva zile, într-un turneu în Orientul Mijlociu, în cadrul unei campanii de promovare a cauzei refugiaţilor sirieni, obligaţi să îşi părăsească ţara din cauza războiului civil în care sunt implicate grupări de rebeli şi forţe guvernamentale siriene, potrivit revistei britanice Female First.

În calitate de trimis special al Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, actriţa a vizitat o tabără de refugiaţi sirieni din Irak şi s-a întâlnit cu ministrul de Externe irakian, Hoshya Zebari, la Bagdad.

Ministrul irakian a ţinut să îi mulţumească artistei pentru eforturile depuse şi i-a oferit o cutie roşie care conţinea un cadou simbolic.

“Sunt recunoscătoare Iordanului şi altor ţări învecinate pentru salvarea vieţilor sirienilor”, a ţinut să precizeze Angelina.

Înainte de vizita în Irak, logodnica lui Brad Pitt s-a deplasat în Iordania, Liban şi Turcia, ţări care găzduiesc, de asemenea, un mare număr de refugiaţi sirieni.

 

 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite