Angajații lui Kate Middleton „nu știau” că prințesa urma să se opereze: „Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă cu adevărat”

0
Publicat:

Se pare că nici măcar angajații de top ai prințesei de Wales nu au habar în ce constă procesul ei de recuperare de după intervenția chirurgicală abdominală suferită la jumătatea lunii ianuarie. Ba mai mult, personalul a mărturisit că nu a văzut-o pe Kate Middleton, relatează NY Post.

Kate Middleton
Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. Foto: profimedia (Arhivă)

Câțiva dintre angajații de rang înalt ai lui Kate nu au reușit să o vadă sau să vorbească cu ea și nici măcar nu au știut despre operație până când aceasta a fost anunțată, așa că i-a luat prin surprindere", a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly. 

Scandalul provocat de publicarea fotografiei editate cu Kate Middleton i-au determinat pe detectivi să facă afirmații nu numai despre starea ei de sănătate, ci și despre locul în care se află aceasta. 

Și, conform unor persoane din interiorul Palatului Kensington, prințesa de Wales abia acum a început să vorbească deschis în fața cercului de apropiați cu privire la natura operației sale. 

Mai mult, persoane din interior declară că angajații prințesei nu au știut de operație decât după ce aceasta a fost efectuată. 

„Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă cu adevărat, iar ei sunt foarte secretoși", a declarat o sursă pentru publicație. „Este derutant și provoacă o oarecare îngrijorare". 

Sursa a adăugat că soția prințului William a fost vizitată doar de câteva persoane, inclusiv de regele Charles al III-lea, bolnav de cancer, și de soția sa, regina Camilla. 

 „Sunt puternici și rezistă"

O a doua sursă susține că palatul este „foarte discret" cu privire la perioada de recuperare de după operație a lui Middleton. 

Nici Kate și nici William nu cred că dosarul ei medical ar trebui să fie disponibil publicului”, a declarat o persoană din interior, precizând că a fost decizia prințesei de a păstra private detaliile operației sale. 

„Încearcă să nu acorde atenție tuturor zvonurilor și bârfelor, iar William face tot posibilul să o protejeze, dar este supărător", a mai adăugat sursa. 

The Post a contactat Palatul Kensington pentru comentarii. 

Prințul William, la rândul său, a fost prezent la diverse evenimente în această săptămână, inclusiv la inaugurarea unui centru pentru tineri din Londra și la un eveniment organizat la Diana Legacy Awards, joi seara. 

În timpul discursului său de la ceremonia de decernare a premiilor, prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, nu a vorbit despre speculațiile din ce în ce mai numeroase cu privire la starea de sănătate a soției sale. 

A fost o perioadă stresantă pentru William și Kate, dar sunt puternici și rezistă", a adăugat o sursă pentru presă. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite