Andreea Bălan, la Roland Garros, alături de iubitul ei Victor Cornea: „Sunt physio, adică îi fac masaj în fiecare zi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Bălan este alături de iubitul ei, Victor Cornea, la turneul de tenis de la Roland Garros (Franța), una dintre cele mai importante competiții. Pentru a avea acces gratuit în complex, artista s-a dat drept fizioterapeuta sportivului. 

Andreea Bălan este la Roland Garros, alături de iubitul ei FOTO: Arhivă Personală/FB
Andreea Bălan este la Roland Garros, alături de iubitul ei FOTO: Arhivă Personală/FB

Cunoscuta artistă Andreea Bălan și Victor Cornea au călătorit împreună în Franța pentru a participa la Roland Garros, unde tenismenul va disputa primul său meci din turneul de Grand Slam.

Andreea Bălan și-a făcut o obișnuință din a fi alături de iubitul său, Victor Cornea, la turneele în care acesta participă. 

„Mi-am luat acreditarea. Sunt physio, adică îi fac masaj în fiecare zi”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Legitimația Andreei Bălan FOTO: Arhivă Personală/Instagram
Legitimația Andreei Bălan FOTO: Arhivă Personală/Instagram

„Am ajuns ieri aici (n.r 26 mai 2024) si e foooarte frumoos. E pe tabloul principal si va juca zilele acestea! Să-i ținem pumnii”, a continuat artista.

Nu este prima dată când Andreea Bălan apelează la astfel de metode pentru a fi alături de partenerul ei și a avea acces gratuit în tribune și complex. De exemplu, pe legitimația de Australian Open a fost declarată ca fiin antrenoarea sportivului. 

„Eu sunt coach (n.r. antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel. Și mă amuz pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate”, a explicat Andreea Bălan. 

 Turneul de la Roland Garros a început duminică 26 mai 2024 și se va încheia duminică, 9 iunie

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite