Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Ce echipă a convins-o pe Andreea Bălan să le dea bonusul de 100 de puncte?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa câștigătoare a avut un show „nebun”. Cei doi concurenți transformați în PSY și SUGA au cântat în coreeană pe o coregrafie complicată, conform a1.ro.

image png

Zarug și Eliza Natanticu au simți din plin ironia ruletei pentru cea de-a patra etapă Te cunosc de undeva” sezonul 20 din 9 decembrie 2024 când au fost nevoiți să intre în pielea unor personaje inedite. Cei doi s-au transformat în PSY și SUGA, doi artiști coreeni, deveniți celebri în întreaga lume.

image

Cei doi concurenți ai show-ului transformărilor totale au primit una dintre cele mai mari provocări de până acum la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Melodia pe care au interpretat-o este o nebunie de la cap la coadă. Nu doar limba coreeană, le-a dar mari bătăi de cap, și ci coregrafia extremă, iar Zarug a fost la un pas de a renunța când a aflat ce mișcări trebuie să facă. Înainte de a urca pe scenă, artistul a acuzat din nou probleme de sănătate și a avut nevoie de ajutorul doctorului.

„Nu mă lasă deloc, mă lasă fără aer”, a spus acesta despre junghiul care i-a pus probleme.

Cu toate acestea, Zarug și Eliza au avut o adevărată desfășurare de forțe pe scenă și au reușit să aducă în fața juriului și a telespectatorilor videoclipul piesei „That, That”.

„Emoția cea mai mare era să pot urca pe scenă. Și din scaun veneam. Cred că n-am fost niciodată mai mândru de mine”, a mărturisit Zarug, în aplauzele tuturor.

„Când am văzut videoclipul, am crezut că nu o să vă iasă și să vă văd acum și sincronizați, și cântând în coreeană, mi se pare fenomenal”, a spus Andreea Bălan.

„Între voi doi nu există concurență, există o cooperare extraordinar de frumoasă și asta se vede. Când unul cade, altul îl ridică. Partitura mi s-a părut grea”, a adăugat și Ozana Barabancea.

„Detaliile respectate foarte bine, viteză maximă. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost intensitatea cu care Eliza a intrat în scenă”, a completat Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, a revenit la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite