Andra se implică în lupta împotriva coronavirusului: suma impresionantă donată de artistă Spitalului Matei Balş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andra donează 20.000 de euro Spitalului Matei Balş FOTO Pro TV
Andra donează 20.000 de euro Spitalului Matei Balş FOTO Pro TV

Cântăreaţa Andra, în vârstă de 33 de ani, a anunţat, în cadrul unui live făcut pe Facebook, că va dona 20.000 de euro Spitalului Matei Balş din Bucureşti.

Andra a făcut un live pe Facebook miercuri, unde le-a transmis fanilor să se izoleze şi să încerce să se bucure de activităţile pe care le pot face acasă astfel încât să se sustragă crizei create de coronavirus.  

După ce le-a cântat fanilor două piese, ea a mai anunţat, printre altele, că va dona 20.000 de euro Spitalului Matei Balş. 

„Aş vrea să vă încurajez să ajutaţi aşa cum puteţi spitalele care au nevoie de susţinere. Nu vor face faţă dacă spitalele vor fi din ce în ce mai multe. Tocmai de asta m-am gândit să fac o donaţie către Spitalul Matei Balş şi aş vrea să încurajez artiştii şi oamenii care au posibilităţi, aşa că eu voi face acest lucru. Vreau să fac o donaţie către Spitalul Matei Balş. Aş vrea să donez 20.000 de euro, din suflet, din toată inima mea. Sper ca această sumă să îi ajute în vreun fel, măcar puţin, pe cei bolnavi. «Inevitabil va fi bine» este mesajul meu pentru toţi oamenii bolnavi“, a spus Andra. 

Ea le-a făcut şi câteva recomandări fanilor săi: „Am făcut acest live pentru a vă cânta ceva, pentru a vedea ce mai faceţi, pentru a vă informa despre concertele de la Sala Palatului (...) Dar să nu uităm în ce perioadă ne aflăm. Vă încurajez încă o dată să staţi în casă, să faceţi activităţi în casă cu familia, să nu ieşiţi, dragilor, să nu vă riscaţi viaţa sau a altora, doar de dragul de a ieşi cine ştie pe unde. Mai bine ieşiţi pe balconul vostru, luaţi o gură de aer şi intraţi în casă“. 

„Siguranţa este pe primul loc, siguranţa noastră şi a tuturor. Când văd ce se întâmplă în lume, sigur, nu vreau să mă panichez, dar în acelaşi timp trebuie să fim precauţi şi să nu se ajungă la mai multe cazuri. Mi se face inima cât un purice când aud la ştiri încă un caz, că se înmulţeşte numărul bolnavilor de coronavirus. Vreau să felicit toţi doctorii şi toţi oamenii care lucrează în scopul de a-i vindeca sau de a-i ajuta pe toţi oamenii bolnavi de coronavirus, vreau să îi aplaud pe doctorii din spitale, pe asistentele care sunt acolo. Mi se pare incredibil ce fac oamenii ăştia pentru noi“, a mai spus artista. 

„Clar, nu suntem pe deplin pregătiţi şi mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face faţă unui număr mare de îmbolnăviri.Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale care se află în prima linie de luptă cu virusul, m-au emoţionat. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele româneşti“, şi-a motivat Andra donaţia, într-o declaraţie pentru viva.ro. 

Zilele trecute şi Gigi Becali a făcut donaţii Spitalului Matei Balş, de circa 100.000 euro.

În acelaşi timp, şi Andreea Marin se implică pe cont propriu prin intermediul unei campanii împotriva răspândirii Coronavirusului, în calitate de Preşedinte al Fundaţiei Preţuieste Viaţa. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite