Andra Măruță, aspru criticată: „O să ajungi precum Gabriela Cristea”. Cine i-a luat apărarea

0
Publicat:

Andra Măruță (37 de ani), una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a fost criticată de internauți, care au avertizat-o că ar putea ajunge ca Gabriela Cristea, potrivit Click!.  

O vedem la televizor, o ascultăm la radio sau în concerte, o admirăm în reclame sau pe rețelele de socializare. Andra este mereu în atenția publicului. Și, deși este iubită de fani, în online apar uneori și observații mai dure în ceea ce o privește.

Andra și Gabriela Cristea. FOTO Colaj Instagram
Andra și Gabriela Cristea. FOTO Colaj Instagram

Într-un comentariu la un videoclip publicat pe rețelele de socializare, cântăreața a fost acuzată că s-a îngrășat și a fost chiar asemănată cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, deja obișnuită cu astfel de comentarii.

„O să ajungi precum Gabriela Cristea”, „Mare te-ai făcut, măi Andra”, „Știi vorba aia ... banii îngrașă”, sunt câteva dintre remarci.

 Apărată de fani

Fanii i-au luat apărarea artistei.

„Singura greutate pe care o deține Andra este VOCEA”, a comentat un utilizator.

Continuarea, în Click!

 O carieră impresionantă și o avere pe măsură

Amintim că, în cariera sa impresionantă, Andra a reușit să adune din muzică și nu numai o avere.

Căsătorită de 15 ani cu Cătălin Măruță, unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV, Andra s-a lansat cu succes și în afaceri. Conform playtech.ro, soții Măruță dețin nu mai puțin de patru firme: Andra Records, Ocean Music, Studio 78 şi Plan B Music. Toate acestea le aduc bani frumoși, dar în 2022 se pare că au dat lovitura.  

Toate societățile au profil muzical sau cinematografic. În anul 2022 cele patru firme au avut avut o cifră de afaceri netă cumulate de 15,6 milioane lei, de cel puţin două ori mare decât în 2021, arată calculele Economica.net pe baza bilanţurilor depuse la Finanţe.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite