Andi Moisescu, la spital. Prezentatorul are probleme de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialistul de la Pro TV, în vârstă de 41 de ani, are două hernii de disc, motiv pentru care trebuie să se odihnească şi să urmeze un tratament.

În ciuda succesului profesional şi a milioanelor de telespectatori care-l urmăresc, prezentatorul emisiunii „Apropo TV“ şi membrul juriului de la „Românii au talent“ nu e şi în cea mai bună formă fizică. Andi Moisescu  a ajuns luni la spital, din cauza durerilor de spate, potrivit cancan.ro.

„Am două hernii de disc. Ca să scap de operaţie, trebuie să fac repaus total trei zile şi să urmez un tratament. A fost pentru prima oară când n-am simţit nevoia să mai fac nicio glumă, deşi medicii nu mi-au interzis asta“, a declarat Andi Moisescu.

La un eveniment monden recent, prezentatorul, vizibil deranjat de durerile de spate, considera că acesta este „primul semn de maturizare evidentă“ cu care se poate lăuda.

image

Frecventă la persoanele ce au între 25 şi 45 de ani, hernia de disc este o afecţiune de natură neurologică ce apare fie în cazul pacienţilor ce practică activităţi fizice foarte intense, fie în situaţia celor ce stau mult pe scaun. Pentru a trata durerea, medicii recomandă, în funcţie de gravitatea cazului, antiinflamatoare, injecţii epidurale cu cortizon, fizioterapie sau tratament chirurgical.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite