18 ani cu PRO TV. Producţiile care au scris istoria: de la „Chestiunea zilei“ şi „Abracadabra“ la „Vocea României“ şi „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

1 Decembrie, Ziua Naţională a României, este identificată de mulţi români cu aniversarea PRO TV, post care anul acesta a ajuns la majorat. În cei 18 ani de existenţă, televiziunea creată de Adrian Sârbu a marcat momente importante şi a adus publicului producţii de mare succes, de la „Chestiunea Zilei“ şi „Abracadabra“ la „Tânăr şi neliniştit“ şi „Românii au talent“.

 

 1 Decembrie 1995 a fost şi ziua în care s-a născut una dintre cele mai importante televiziuni postdecembriste, Pro TV, un post care avea să revoluţioneze termenul de televiziune comercială.

În acea zi, Andreea Esca, devenită mai târziu simbolul televiziunii din Pache Protopopescu, prezenta românilor primul jurnal al postului, moment despre care avea să declare mai târziu că a fost „a doua mare Revoluţie a românilor, după cea din ‘89“. 

Artizanul „maşinăriei“ Pro TV este Adrian Sârbu, căruia nu-i pot fi contestate meritele, deşi este contestat de unii în ceea ce priveşte metodele sale. 

Pe 1 decembrie 2013 se împlinesc 18 ani de când Pro TV informează, responsabilizează, distrează şi indignează. 18 ani au însemnat sute de mii de minute în direct, sute de mii de ştiri, sute de seriale, mii de filme, sute de emisiuni şi evenimente speciale. Vă prezentăm în continuare câteva dintre producţiile care au scris, an de an, istoria Pro TV.

Anul 1995

1 Decembrie. Canalaul 31 cu profil sportiv intra în istorie, făcând loc Pro TV-ului. Andreea Esca prezintă românilor primele ştiri şi, totodată, le promite: cele mai bune emisiuni, cele mai frumoase filme, cele mai vizionate seriale, cele mai spectaculoase transmisiuni sportive şi cele mai atractive programe informative.

10 decembrie. Se lansează emisiunea

, prezentată de Florin Călinescu. Sub sloganul „Te uiţi şi câştigi‟, prima producţie proprie a televiziunii din Pache Protopopescu a făcut fericiţi mii de români. 

image

În fiecare an, de 1 Decembrie, Andreea Esca poartă un sacou roşu FOTO Pro TV

Actorul oferea, în fiecare dimineaţă, un milion de lei telespectatorului care reuşea să reţină ce a văzut la Pro TV în ziua precedentă, astfel, matinalul pe care îl găzduia l-a făcut pe Florin Călinescu în scurt timp unul dintre cei mai de succes oameni ai micului ecran.

31 decmebrie. Românii petrec

primul revelion Pro

, iar un român câştigă, în direct, pentru prima oară la o televiziune, 100 de milioane de lei.

 Anul 1996

5 martie. Debutează

, talk-show despre fotbal, moderat de Ovidiu Ioaniţoaia. Emisiunea sportivă difuzată în direct a avut parte de cea mai mare audienţă din România. 

26 martie. În premieră în România, Pro TV transmite, în direct din California, SUA, premiile Oscar, cea mai importantă gală din lumea cinematografiei. Astfel, românii au avut şansa să vadă în timp real actori precum Nicolas Cage sau Susan Sarandon, primindu-şi statueta.

17 aprilie. 

Începe să fie difuzat cel mai longeviv serial american,

. Cu toate acestea, episoadele din perioada 1973-1991 au fost difuzate în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului, iar din vara lui 1996 şi până în toamna anului 2013 au fost difuzate doar episoadele din perioada 1991-2008. 

După doar câteva luni de la debutul avut la Pro TV, impactul acestei soap-opera asupra publicului românesc a fost uriaş, mulţi dintre fanii serialului ordonându-şi programul zilnic în funcţie de ora sa de difuzare. 

image

Marian Râlea, Marele Magician, alături de copii FOTO Arhivă Pro TV

28 aprilie.

 Se lansează cea mai iubită emisiune pentru copii,

. Emisiunea a debutat în anul 1990 pe postul TVR 1, urmând ca în 1996 să fie preluată de Pro TV, unde a fost difuzată până în anul 2001, după care, timp de un an, au fost difuzate reluări. 

image

Dana Rogoz, în rolul Abramburica FOTO Arhivă Pro TV

La Pro TV, alături de Marian Râlea, Marele Magician, s-au alăturat echipei asistenţii cei mici, Abramburica şi Abramburici – Dana Rogoz şi Geo Morcov, precum şi Iulia Stănescu.

Noiembrie. Se lansează două emisiuni concurs:

, prezentată de Mihai Călin, respectiv

, a cărui gazdă era Florin Călinescu

1 Decemebrie. 

Pro TV împlineşte un an, moment sărbătorit de televiziunea din Pache Protopopescu sub deviza un post de televiziune de

.

 

5 decembrie. Pro TV iniţiază prima campanie de suflet intitulată

Astfel, în perioada 17-24 decembrie, Florin Busuioc, gazda emisiunii, prezintă cazurile unor copii talentaţi, dar cu posibilităţi materiale precare, copii cărora alţi oameni au decis să le ofere ajutor. 

image

Florin Călinescu a oferit primul miliard, la Revelionul 1996-1997 FOTO Arhivă Pro TV

31 decembrie. 

Cu ocazia Revelionului 1996-1997, Pro TV oferă

. Pentru prima oară în istoria televiziunilor, românii câştigă premii substanţiale: 111 milioane, 1 cisternă de benzină, un automobil Mercedes.

Anul 1997

14 februarie. 

Românii sărbătoresc cu Pro TV, în stradă, primul

, Ziua Îndrăgostiţilor în stil american.

Martie. Se lansează emisiunea

, prezentată de Mihai Tatulici

9 martie. Este difuzată prima ediţie a emisiunii de introspecţie şi analiză politică,

„Profeţii despre trecut“

, cu Lucian Mândruţă în rolul moderatorului şi cu Silviu Brucan în ipostaza „profesorului de politică“.

15 aprilie. Debutează

„Profesiunea mea, cultura“

realizată de criticul literar Nicolae Manolescu. Emisiunea avea să reunească nume mari ale culturii româneşti, provocând dezbateri intelectuale şi spirituale. Ideile, polemicile cordiale, dar şi confesiunile tulburătoare ale scriitorilor prezenţi în studiourile Pro TV au transformat, în următorii ani, „Profesiunea mea, cultura“ într-un program cultural de referinţă în peisajul vizual românesc. 

Printre invitaţi s-au numărat Andrei Şerban, Alexandru Paleologu, Monica Lovinescu, Octavian Paler, Nicolae Breban sau Horia Roman Patapievici.

image

Andreea Esca a devenit simbolul televiziunii din Pache Protopopescu FOTO Arhivă Pro TV

15 septembrie. Se lansează

Ştirile Pro TV de la ora 17.00

17 septembrie. Emanuel Isopescu lansează emisiunea

„Urmărire Generală“

. Conform statisticilor oficiale ale Ministerului de Interne, emisiunea a contribuit în fiecare an la capturarea a zeci de infractori.

image

Geanina Corondan a fost gazda emisiunii de divertisment „Generaţia PRO“ FOTO Arhivă Pro TV

Octombrie. Se lansează

„Chestiunea Zilei pe scurt“

cu Florin Călinescu şi trupele de umor Tact şi Stress.

Noiembrie – decembrie. Pro TV lansează emisiunile de divertisment cu premii

„Generaţia PRO“

, prezentată de Geanina Corondan,

„Roata Norocului“

, cu Mihai Călin, şi

„Preţul corect“

, prezentată de Stelian Nistor

image

Florin Călinescu, alături de membrii trupelor de umor Tact şi Stress, la „Chestiunea Zilei pe scurt“ FOTO Arhivă Pro TV

15 noiembrie. Se lansează „PROMOTOR“, prima emisiune de automobilism din România în care erau prezentate cele mai noi apariţii în materie de automobile, dar şi sfaturi practice pentru împătimiţi de volan şi viteză. Printre prezentatoarele emisiunii se numără Alexandra Dinu şi Roxana Ciuhulescu.

31 decembrie. Revelionul 1997-1998 la Teatrul Naţional Bucureşti, iar premiul a fost o motocicletă Harley Davidson. 

Anul 1998

1 martie.

„Martishow“

premiul spectacolului de mărţişor este o bucătărie complet echipată.

image

Andi Moisescu şi Florin Călinescu au împărţit flori trecătoarelor de „Martishow“ FOTO Arhivă Pro TV

1 decembrie. Pro TV împlineşte trei ani şi este sărbătorit sub deviza „PRO TV e al tau“.

31 decembrie. Cu  ocazia revelionului 1998 – 1999, show-ul „Arca lui Nae“ îi reuneşte în Studiourile MediaPro de la Buftea pe cei mai mari actori ai scenei româneşti şi cele mai bune trupe de muzică. Maestrul de ceremonii  fiind Florin Călinescu. Cu acest prilej, PRO TV mai face un miliardar şi mai oferă un Mercedes  unui roman norocos.

Anul 1999

Februarie. Se lanseaza campania „Ştii de la ştirile PRO TV“.

Martie. Se lanseaza cartea postala „Te uiti şi câştigi“ şi emisiunea „Bună dimineaţa, PRO TV e al tau!“ prezentată de Cristi Tabără.

Aprilie. Se „înfiinţează“ „Ministerul Comediei“, avându-l drept prezentator pe Mihai Călin.

image

Andi Moisescu, în emisiunea „Ministerul Comediei“ FOTO Arhivă Pro TV

7-9 mai. PRO TV transmite vizita Sanctităţii Sale, Papa Ioan Paul al II-lea în România, gazda evenimentului  fiind Cristi Tabără.

Septembrie. Se lansează emisiunea de divertisment cu premii „Superbingo Pro TV“. Prezentatori: Mihai Călin şi Florin Busuioc.

image

Florin Călinescu, alături de Claudia Schiffer, la „Chestiunea Zilei“ FOTO Arhivă Pro TV

„Chestiunea Zilei“

se lanseaza la Teatrul Giuleşti, iar printre invitaţii lui Florin Calinescu au fost nume precum Franco Zeffirelli, Emir Kusturică, Pascal Bruckner, Tracy Lords, Claudia Schiffer, Jamie Bergman, Larry Hagman, Ilie Năstase, Mircea Dinescu.

Se lansează emisiunea

„Vacanţa Mare la PRO TV“

care va înregistra chiar după primele ediţii un succes răsunător, avându-i ca protagonist pe Mugur Mihăiescu, Radu Pietreanu, Florin Petrescu şi Mirela Stoian.

 

1 Decembrie. PRO TV împlineşte patru ani, iar studiourile MediaPRO de la Buftea găzduiesc spectacolul „Şcoala de români“ – prezentatori Cristi Tabără şi Florin Călinescu.

image

Pro TV a lansat moda revelioanelor în stradă FOTO Arhivă Pro TV

31 decembrie. Revelion 1999 – 2000. PRO TV lansează moda revelioanelor în stradă cu Reveliunea PRO TV în Piaţa Revoluţiei, unde au fost prezenţi zeci de mii de bucureşteni.

Anul 2000

Ianuarie – mai. 

Se declanşează campania de suflet

care va include trei minicampanii de impact: „Zile mai curate în luna martie“, declarată luna curăţeniei, „Şi oamenii fac minuni“ care demonstrează solidaritatea cu victimele teribilelor inundaţii din primăvară şi „O lună minunată“, campanie dedicată Sfintelor Sărbători de Paşte.

Martie. Este lansat „PRO TV te ascultă ce vezi“, o premieră în materie de comunicare cu telespectatorii. Sute de telespectatorii vor începe să-şi exprime, în fiecare zi, gândurile lor referitoare la PRO TV. Cele mai interesante mesaje, indiferent dacă sunt pro sau contra grilei de programe sau vedetelor PRO TRV, sunt difuzate, fără a fi cenzurate.

29 aprilie. Florin Călinescu este primul invitat la emisiunea „Steaua ta norocoasă“, prezentată de Mihaela Rădulescu.

image

Imagine din campania „Nouă ne pasă“ FOTO Arhivă Pro TV

30 aprilie. Se lansează PRO TV Internaţional.

1 mai. Se lansează emisiunea „Viaţa bate filmul“ găzduită de Mihaela Tatu.

Septembrie. Campania „PRO TV e tot ce vrei!“.

Se lansează emisiunea de artă culinară, etnografie şi folclor

„Bucătăria lui Radu“

prezentată de scriitorul şi gastronomul Radu Anton Roman, care explorează misterele culinare, geografice şi sufleteşti ale ţării. Odată cu trecerea timpului, acesta va prezenta emisiunea alături de Cristi Tabără.

11 septembrie. Criticul literar Dan C. Mihăilescu devine „Omul care aduce cartea“. Noutăţile editoriale sunt prezentate într-o manieră originală. Beletristică, istorie, filosofie, istorie, eseistică, dicţionare şi chiar ghiduri practice, „Cărturarului“ Dan C. Mihăilescu nu-i scapă nimic.

image

Radu Anton Roman era gazda emisiunii „Bucătăria lui Radu“ FOTO Arhivă Pro TV

 

Octombrie. Teo Trandafir vine la PRO TV şi îşi lansează emisiunea de mare succes „Teo“.

   

31 decembrie. „Marea Reveliune“ strânge în pieţele din Bucuresti şi din marile oraşe ale ţării sute de mii de oameni. Adrenalina, dansul şi muzica devin sinonime cu întâmpinarea noului an în stil PRO TV.

image

Marea Reveliune 2000-2001 FOTO Arhivă Pro TV

Anul 2001

30 ianuarie. Andi Moisescu lansează „Marcă înregistrată“, prima emisiune de publicitate din România. Spoturi, making-of-uri, campanii, opinii ale specialiştilor, VIP-uri care fac reclamă sunt aduse în prim plan de către Andi devoratorilor de publicitate autohtoni.

image

Andi Moisescu a prezentat prima emisiune de publicitate din România, „Marcă înregistrată“ FOTO Arhivă Pro TV

5 martie. Se lanseaza emisiunea de reportaj combinată cu talk-show, „De la om la om“, prezentată de Cristi Tabără. Pe durata existenţei sale, emisiunea a atacat cazuri sociale sau individuale tulburatoare şi inedite.

Debutează emisiunea „PRO VEST“,  talk-show pe teme de politică externă, moderat de jurnalistul Bogdan Chireac.

14 iulie. Primul reality-show din România, „Vara ispitelor“ a surclasat toate programele estivale ale emisiunilor concurente. Concursul care i-a scandalizat pe puritani, a testat, dezbinat şi creat iubiri toride şi a dat showbiz-ului două noi graţii feminine: Dalia Negulescu şi Cosmina Păsărin.

20 iulie. O nouă emisiune de vară: „Cinci săptămâni în balon“ cu Teo.

2 octombrie. Debuteaza emisiunea „Sub semnul întrebării“ moderată de Adrian Păunescu.

image

Ca$$a Loco, în reality-show-ul „Vara Ispitelor“ FOTO Arhivă Pro TV

3 octombrie. Andrei Gheorghe, cel mai nonconformist om de radio vine pe „sticla“ pentru a prezenta concursul „Lanţul slăbiciunilor“. După primele luni de difuzare a devenit cel mai vizionat concurs televizat din România, iar „La revedere, drum bun“ un stereotip verbal la nivel naţional.

   

4 noiembrie. Cristi Tabără îşi lansează emisiunea culturală „Parte de carte“.

13 noiembrie. Debutează emisiunea de bussiness „Gândeşte liber“ prezentată de Lucian Mândruţă. 

31 decembrie. Protevelionul liberării.

Anul 2002

17 februarie. Debutează primele sitcom-uri româneşti: „La Bloc“ şi „Ca$$a Loco“.

15 martie. Se lansează emisiunea de divertisment „Râdeţi cu oameni ca noi“ realizată de trupele de umor „Vacanţa Mare“, „Tact“ şi „Stress“.  

24 mai. Consiliul Naţional al Audiovizualului premiază cele mai bune producţii audiovizuale din anul 2001. Andreea Esca obţine premiul pentru cea mai bună performanţă jurnalistică în emisiuni informative, iar premiul ex-aequo pentru cea mai bună emisiune culturală revine emisiunii „Omul care aduce cartea“, realizată de Dan C. Mihăilescu. 

1 iulie. Dalia şi George Vintilă dau tonul la „Vara lui Zero“, emisiune care-i duce pe telespectatori pe toate plajele şi în toate cluburile şi dicotecile din Mamaia până în Vama Veche. 

   

12 iulie. Se lansează emisiunea estivală „Teo şi vedete cu sacul“ care îi va pune pe cei faimoşi la cele mai incredibile încercări. Vedetele sunt lăsate fără niciun ban, trebuind, într-o săptămână, să facă rost de fonduri pentru  a-şi face sejurul cât mai îndestulător. Concurenţii fac orice pentru a câştiga banii, iar imaginaţia este puternic recomandată.

14 iulie. Se lansează emisiunea „Câştigi fără să ştii“.

15 iulie. Emanuel Isopescu merge la mare pentru „Urmărire Generală ... de vară“. 

4 octombrie. Debuteaza sitcomul „Săriţi de pe fix“, produs de Mugur Mihăiescu şi Radu Pietreanu, acest serial de comedie prezintă incredibilele aventuri ale „unui moş şi ale unei babe“, cărora amurgul vieţii le prilejuieşte amintiri, dar mai ales întâmplări dintre cele mai diverse. 

Graţiela (Mugur) şi Cătălin (Radu) sunt doi bătrânei simpatici de 70 de ani care nu au niciun defect cu excepţia unui suav început de senilitate pricinuit de vârsta înaintată. Ei se pricep cel mai bine la depănat amintiri, iar nostalgia poveştirii se îmbină cu umorul situaţiilor evocate. 

image

Imagine din campania naţională „Alege A.S.I.A“ FOTO Arhivă Pro TV

13 octombrie – 6 decembrie. Pro TV, Pro FM şi Media Pro Music, împreună cu fetele de la A.S.I.A declanşează campania naţională „Alege A.S.I.A“ pentru găsirea unei noi membre care să o înlocuiască pe Alexandra, plecată în străinătate cu o bursă de studii. 

Preselecţia organizată în şase mari orase (Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov şi Bucureşti) reuşeşte să mobilizeze peste 1000 de fete dornice să cânte alături de Anca, Sorana şi Irina. Show-urile de platou vor începe pe 23 noiembrie şi vor fi prezentate de Mircea Badea, o noua vedetă achiziţionată de PRO TV.

4 noiembrie. Debutează emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?“ prezentată de Oana Cuzino, emisiune care încercă să satisfacă interesul tuturor categoriilor de vârstă în materie de sănătate şi stil de viaţă. Emisiunea este dedicată preponderent publicului activ, cel cu vârsta până în 49 de ani, preocupat pe lângă menţinerea eficientă a sănătăţii şi de lifestyle, dietă şi metode sigure de îngrijire a corpului. 

   

Cele mai bun momente 2003-2004:

Arestarea lui George Buhnici în Bulgaria;

Cristian Tabără - interviu în exclusivitate cu pacientul doctorului Ciomu;

„Holocaustul uitat“. Documentar realizat de Carmen Avram;

Imagini în exclusivitate cu arestarea lui Petru Nica filmate de operatorul Gabriel Creţean;

Alegeri – „România pune votul!“;

„La bloc“;

„Vacanţa Mare“;

„Stele Verzi“;

„Angajăm primar!“;

Gala Local Kombat;

Explozia de la Mihăileşti;

Atentate Madrid  - comentariile Amaliei Enache şi ale lui Septimiu Sărăţeanu însoţesc imaginile filmate la locul tragediei;

1 Aprilie – „Farse şi nebuni!“;

Teo si Andi – o nouă emisiune de divertisment;

Vallentine’s Day – „Dă-ţi drumul la iubire!“;

Amor rural;

Dăruieşti şi câştigi!;

1 Decembrie: „Ai tupeu de ProTeVeu!“;

Revelion 2003-2004 – „Campion de ProTeVelion!“.

 

Cele mai bune momente 2004-2005:

• „Dă-te greu la Pro TeVeu“ – cântecul anului;

• „Băieţi Buni“ – filmul străzii – „Legea coboară în stradă!“;

• Teo – aniversare 5 ani şi plecarea Nicoletei Luciu la telenovela „Lacrimi de iubire“;

• Caravana „Vrei Teo, ai Teo!“: Braşov, Timişoara, Cluj, Iaşi, Constanţa;

• „La bloc“ – peste 300 de episoade, 3 ani şi 8 sezoane – cel mai longeviv sitcom din România;

• Inundaţiile – „România apă nu se face!“ – Cosmin Stan, George Buhnici şi Laura Calaceanu au transmis de la faţa locului. Reporterii au mărturisiri emoţionante: Cosmin Stan povesteşte cum a auzit la un moment dat sirena în sat şi oamenii au început să fugă în toate părţile. De asemenea, au mers cu autorităţile, au scos oamenii din case şi au dat o mână de ajutor;

• Cristian Tabără - a transmis Slujba de Paşte din locurile inundate;

• Campania „Un om fericit e un om la blocul lui“;

• Momentul în care Cătălin Radu Tănase a căzut de pe scuter;

• Moartea lui Radu Anton Roman;

• Lokal Kombat: Iftimoaie şi Ustinov;

• Vacanţa Mare: Mugur Mihăiescu: „Aşa ne-a fost dat în viaţă, noi cu Pro-ul şi Pro-ul cu noi!“;

• Te vezi la Ştirile Pro Tv: Cristian Tabără la Tichileşti: „Problemele tale sunt 0 în comparaţie cu cele ale celor de la Tichileşti. Mai puţină lamentaţie, mai multe fapte!“;

• „La servici“;

• Loredana a cântat în piaţă de Revelion. 

Anul 2006

Debutează serialul

„Om sărac, Om bogat“

cu Horia Brenciu, Ilinca Goia, Şterban Ionescu – în rolurile principale.

andra dansez pentru tine foto pro tv

Andra şi Florin Birică, mari câştigători ai primului sezon „Dansez pentru tine“ FOTO Arhivă Pro TV  

  

Debutează emisiunea „Dansez pentru tine“ prezentată de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur.

Anul 2007

1 ianuarie.  Andreea Esca prezintă

Ştirile ProTv de la ora 19.00 din Bruxelles

cu ocazia aderării României la Uniunea Europeană.

image

Andreea Esca a prezentat Ştirile Pro TV din Bruxelles FOTO Arhivă Pro TV

Debutează Campania

„Stop torturării animalelor!“.

În toamna anului 2007, Cătălin Măruţă vine la Pro TV, unde începe să realizeze emisiunea

„Happy Hour“.

Se difuzează serialul

„Cu un pas înainte“

cu Ana Ularu, Oana Pellea, Cristi Iacob, Ioana Macarie, Ioan Andrei Ionescu, Şerban Gomoi, Diana Cavallioti, Aylin Cadar, Răzvan Vasilescu, Virgil Ogasanu, Elvira Deatcu, Monica Davidescu.

Ştirile Pro TV obţin

prima nominalizare la Emmy

pentru reportajul „Tibetani la graniţa chineză“.

Pro TV este primul post TV din România care începe să transmită în sistem HD.

Anul 2008

În septembrie debutează producţia Ştirilor ProTV „România, te iubesc“.

Debutează Campania Ştirilor ProTV

„Există viaţă după moarte“.

Ştirile ProTV câştigă

primul premiu Emmy

din istoria televiziunilor din România cu reportaje din Campania „Tu ştii ce mai face copilul tau?“.

Debutează serialul „Anticamera“ cu Florin Călinescu în rolul principal.

Anul 2009

Debutează Campania Ştirilor ProTV

„Există viaţă în sânge“.

Debutează emisiunea

„Serviţi, vă rog!

“.

Campania

„Jos pălăria!“.

 

Debutează emisiunea

„Frumuseţe pe muchie de cuţit“

prezentată de Victor Slav.

Anul 2010

Debutează Campania Ştirilor ProTv

„Vreau şi eu părinţii mei“.

Florin Busuioc este declarat prezentatorul Meteo al anului de către Societatea Europeana de Meteorologie.

Începe campania

„Există viaţă după cutremur“.

Anul 2011

Debutează serialul

„Las Fierbinţi“ .

Debutează emisiunea „Românii au talent“ cu cele mai bune cifre de audienţă, înregistrând recorduri de audienţă atât la nivel de rating cât şi la nivel de cotă de piaţă.

ProTV produce „Vocea României“, cea mai importantă competiţie a vocilor, România fiind a patra ţară din lume care difuzează acest format.

 

Anul 2012

Amalia Enache a câştigat

Premiul „Drepturile Copilului

“ pentru anul 2012 din partea Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copii.

Ştirile ProTVdemarează Campania – „Naşii tarabelor“.

Debutează emisiunea „MasterChef“, cel mai în vogă show culinar.

Anul 2013

Ştirile ProTV sunt din nou

nominalizate la Emmy

pentru Campania „România, sub zăpadă“.

După reluarea campaniei Ştirilor ProTV „Există viaţă după moarte“ numărul donatorilor de organe s-a dublat. 

Debutează Campania

„Inspectatorul vacanţa“.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi a Agenţiei Române pentru Transplant oferă Adrianei Stere

diploma de onoare

pentru contribuţia deosebită adusă la dezvoltarea activităţii de transplant de organe, ţesuturi şi celule prin campania „Există viaţă după moarte“ a Ştirilor Pro TV.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite