Anamaria Prodan, despre apariția în videoclipul piesei „Soarele meu”. O aluzie la Reghecampf sau nu? VIDEO

0
Publicat:

Anamaria Prodan nu contenește să-și uimească admiratorii. De curând, impresara a fost protagonista videoclipului muzical lansat de cântăreața Theo Rose pentru melodia „Soarele meu”, care face parte din coloana sonoră a „Miami Bici 2”. Însă, versurile și titlul piesei au stârnit diverse reacții din partea fanilor, unii spunând că ar fi o aluzie la Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan poate fi văzută în videoclip în timp ce-și conduce iubitul pe ultimul drum și ținând în mână un trandafir roșu. Ulterior, ea aruncă în scriu verigheta. 

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a apărut în videoclipul piesei „Soarele meu”. Foto: Arhivă

Pentru a pune stop speculațiilor, impresara a declarat pentru Click! de la ce a pornit totul: 

„Ideea a venit în timpul podcastului meu, atunci când filmam cu Theo Rose. Mi-a povestit despre coloana sonoră a filmului Miami Bici 2 și am ascultat piesa. Codin Maticiuc și staff-ul filmului m-au rugat să interpretez piesa eu și asta am făcut. 

Sunt și actriță, nu?! Echipa lui Theo s-a ocupat de absolut tot. Ținuta este a mea”. 

„Este mort și îngropat!”

Impresara a afirmat că melodia nu are absolut nicio legătură cu fostul soț

 „Nu stăm să căutăm nod în papură unui hit precum este <<Soarele meu>>, nu? Cine se gândește la alt scenariu, ori se simte cu musca pe căciulă, ori face asocieri de dragul anilor trecuți, n-are decât!  

Dacă vă referiți la <<ex>>, vă rog să nu mai faceți asocieri cu familia mea. Am spus demult că este mort și îngropat!  

Îi păstrăm o amintire veche de bărbat adevărat din trecut, iar ce a mai rămas astăzi nu vrem să știm că ne rușinăm. Bărbatul a dispărut și atât. Atât de simplu.  

Eu și copiii mei continuam să trăim demn, în timp ce restul se scufundă și continuă să moară. Familia Prodan este numai una și va rămâne demnă și mândră până la final!  

Așa că, din 2023, poate înțelegeți că nu avem niciun fel de legătură cu nimeni. Suntem noi. Atât! Noi cei ce facem performanță peste tot și în absolut orice. 

Noi cei ce am construit imperiul. Noi cei ce am urmărit distrugerea lui de către cel pe care noi l-am inventat. Eu și copiii mei vă rugăm insistent să nu ne mai asociați numele cu al nimănui. Vă iubesc și vă mulțumesc! 

Cine se simte cu musca pe căciulă să o dea jos repede! Dar, musca atunci când trage la căciulă înseamnă că în căciulă e ceva rău, împuțit, care miroase și mereu va sta acolo!”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite