Decizia luată de Anamaria Prodan: „Oricât de mulți copii faci, cu oricâte neveste, ei trebuie să rămână ca icoanele”

0
Publicat:

Anamaria Prodan a decis, împreună cu copiii săi, să șteargă toate pozele cu Laurențiu Reghecampf ce tronau încă pe pereții vilei de la Snagov. Erau ultimele amintiri ale familiei cu Reghecampf, potrivit Click!.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. FOTO Colaj
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. FOTO Colaj

Anamaria Prodan (50 de ani) a povestit că a hotărât, împreună cu copiii ei, să-i dea „delete” definitiv lui Laurențiu Reghecampf din viețile lor.

A chemat o echipă de muncitori la vila de la Snagov, care a acoperit cu un alt tapet, nou-nouț, colajul de poze cu Reghecampf.

Muncitorii au șters, într-o zi, toate amintirile familiei cu Reghecampf de pe pereții casei din Snagov.

Colajul de poze cu Reghecampf a fost acoperrit. FOTO Click!
Colajul de poze cu Reghecampf a fost acoperrit. FOTO Click!

Impresara a și postat filmulețul întregii acțiuni, sub titulatura „work in progress”, într-un InsaStory, pe pagina ei de Instagram. În imagini se vede cum peretele pe care i l-a făcut cadou chiar ea soțului de ziua lui, în urmă cu câțiva ani, cu toate amintirile de când era mare antrenor, sunt acoperite cu un tapet de un alb imaculat.

Impresara  explicat pentru Click! că mai ținea aceste poze pe pereții casei sale din Snagov doar de dragul fiului ei, Laurențiu Reghecampf Junior, despre care spune că i-a cerut acum, în mod expres, să acopere amintirile cu tatăl său.

Este adevărat că am acoperit peretele dăruit lui Reghe! Este decizia noastră, a familiei, să dăm delete! Nu l-am distrus până acum, pentru că m-am gândit că sunt și amintirile copiilor mei și poate, cândva, atunci când vor crește vor vrea să-l arate copiilor lor. (..) Sperăm și ne rugăm pentru el să-i fie bine și să înțeleagă că, oricât de mulți copii faci, cu oricâte neveste, ei trebuie să rămână ca și icoanele pentru tine toată viața”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!.

Anamaria Prodan: „Este ușor să faci copiii unul după altul! Și animalele fac”

Anamaria Prodan a vorbit despre rolul unui părinte.

„Să stai lângă ei, să îi ajuți și să îi educi. Este cel mai ușor să faci copii unul după altul, căci și animalele fac, dar până și ele au grijă de ei.(...) Eu consider că el a decăzut cumplit”, a mai spus impresara despre fostul soț.

Continuarea, în Click!

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite