Alexandra Stan, la 8 ani după ce a fost bătută crunt de fostul impresar: „Momentul cel mai traumatic şi cu cel mai mare impact”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Alexandra Stan a vorbit acum, la 8 ani de când a fost bătută de fostul manager, cum s-a vindecat şi cum a reuşit să-şi găsească puterea de a merge mai departe. Ea a recunoscut că acesta a fost momentul cu cel mai mare impact asupra ei.

În urmă cu 8 ani, artista apărea în presă ciu chipul plin de vânătăi, după ce a fost bătută de fostul ei impresar, Marcel Prodan. Într-un interviu pentru Unica, artista a vorbit despre cele mai grele momente din viaţa ei şi nu au fost deloc puţine.

Artista s-a lansat în industria muzicală în urmă cu 12 ani şi cu toate că a spus că a mai avut momente dificile, cel care a marcat-o cel mai mult a fost acela când ea a fost victima violenţei domestice.

„Cel din 2013 cu violenţa a fost cel mai important, cel mai traumatic şi cu cel mai mare impact de până atunci. Au fost şi ulterior momente, când mi-am schimbat casa de discuri, când m-am mutat în L.A., când mi-am produs propriul meu album care se numeşte Mami”, a povestit artista.

Scandalul de atunci a izbucnit din cauza banilor, pentru că ea îşi ceruse partea sa de pe urma mai multor concerte pe care le avusese. Marcel Prodan a desfigurat-o în bătaie atunci pe Alexandra Stan, iar cazul ei a şocat pe toată lumea. Artista s-a bucurat când a văzut câţi oameni i-au fost alături în acea perioadă grea.

Alexandra Stan a povestit că mulţi oameni s-au regăsit în povestea ei, dar nu toţi se plâng în astfel de momente.

„Mulţi se regăsesc în povestea ta, dar să nu ne plângem cu toţii, să vedem cum putem ieşi de acolo, să ne ajutăm ca să trecem mai departe”, a declarat artista în interviu.

A fost la un pas să semneze cu un site pentru adulţi

Alexandra Stan a povestit că pandemia a afectat-o financiar şi că s-a gândit să semneze un contract cu un site pentru adulţi. Invitată în podcastul „Aproximativ Discuţii” de la Happy Fish, cu DJ Gojira, artista a vorbit despre acest moment şi despre negocierile pe care le-a avut cu cei de la platforma respectivă. Pe site-urile pentru adulţi există un filmuleţ sexy cu Alexandra Stan, iar ea ştie de existenţa acestuia în online.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite