Adevăratul motiv pentru care Adele nu vrea să se mute înapoi în Marea Britanie

0
Publicat:

Cântăreața Adele, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu vrea să reîntoarcă în Marea Britanie. Născută la Londra, artista s-a mutat în Los Angeles în anul 2016, relatează Daily Mail.

Adele
Adele s-a mutat în Los Angeles în anul 2016. Foto: Arhivă

Ea a mărturisit că s-a mutat în Los Angeles pentru a face mai mulți bani. Însă, în prezent, cu o avere netă estimată la 146 de milioane de lire sterline, Adela a recunoscut că încă nu se gândește să se mute înapoi în Anglia. 

În legătură cu motivul, Adele a declarat pentru The Hollywood Reporter: „Sufăr de depresie sezonieră foarte gravă, așa că vremea este bună pentru mine. 

 Pentru că îmi este un pic mai greu să ies în oraș în prezent, ceea ce îmi place cel mai mult la L.A. este că toți merg unii la alții acasă. Îmi place asta”. 

În cadrul interviului, Adele a făcut și declarații inedite despre relația ei cu Rich Paul, în vârstă de 41 de ani. 

Rich și cu mine am știut întotdeauna totul unul despre celălalt din ziua în care ne-am întâlnit. Richard nu îmi ascultă muzica, asta mă înnebunește. Și este amuzant, pentru că în mașina mea cu șoferul meu, el știe că dacă cântecul meu este la radio, trebuie să îl oprească. Nu-mi place deloc”, a mărturisit ea. 

„Nu am deloc atâția bani”

În altă ordine de idei, Adele a declarat că ar încerca să devină actriță și că vrea ca o vedetă celebră de la Hollywood să scrie scenariul pentru „singurul rol pe care și l-ar dori vreodată". 

Există un film pe care vreau să-l fac, dar tipul al cărui film ar fi, nu este pregătit mental să scrie scenariul pentru el. Îl deranjez din când în când în legătură cu asta, dar nu este încă pregătit. Dar acesta este singurul rol pe care mi-l doresc, pentru că eu cred că aș reuși să-l interpretez bine”, a afirmat ea. 

Anterior, Adele a declarat pentru British Vogue că a cumpărat trei vile în Beverly Hills

Genul de casă pe care o am în Los Angeles nu mi-aș fi putut-o permite niciodată în Londra. Niciodată”, a spus ea pentru publicația amintită. 

Adele a precizat că „s-a uitat la case” în Londra înainte de a ajunge la această concluzie și de a se muta în State în 2016. 

Este vorba de sute de milioane de lire sterline”, a declarat artista. „Nu am deloc atâția bani”, a mai adăugat ea. 

Adele a cumpărat casa cu opt dormitoare și 12 băi a lui Sylvester Stallone în luna ianuarie a anului trecut, ceea ce i-a adus o ipotecă colosală de 37,7 milioane de dolari. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite