Adelina Pestriţu promovează România de pe coperta revistei internaţionale „Trend Privé Magazine“: „Sunt patriotă şi mă mândresc cu asta“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adelina Pestriţu a încheiat colaborarea cu televiziunea la începutul acestui an FOTO Kanal D
Adelina Pestriţu a încheiat colaborarea cu televiziunea la începutul acestui an FOTO Kanal D

Adelina Pestriţu, în vârstă de 29 de ani, promovează România de pe coperta revistei „Trend Prive Magazine“, pentru care a pozat în faţa mai multor obiective turistice.

„Colaborarea cu «Trend Prive Magazine» este foarte importantă pentru mine, pentru activitatea mea profesională. Faptul că am pozat pentru o revistă internaţională de modă şi nu numai, pentru care au pozat starurile internaţionale pe care eu le admir din suflet, îmi umple inima de bucurie. În acelaşi timp, această colaborare vine ca o confirmare a faptului că am steaua mea norocoasă“, a declarat Adelina Pestriţu. 

Prin acest pictorial, realizat de fotograful Bogdan Teodorov, editorii publicaţiei, dar şi vedeta şi-au dorit să promoveze România. Astfel, Adelina apare pe coperta revistei în faţa Casei Poporului, ţinând în mână o pancartă pe care stă scris mesajul: „Being human is given, but keeping our humanity is a choice/ Să fii om este un dar, însă să-ţi păstrezi umanitatea este o alegere.“

adelina pestritu foto bogdan teodorov

„România merită să fie apreciată şi vizitată. Şi cum puteam să o scoatem mai mult în evidenţă decât prin obiectivele importante ale Bucureştiului? Aşa că am ales câteva obiective turistice importante printre care Casa Poporului, Palatul CEC şi Ateneul Român. Desigur, ar mai fi multe altele şi cadre pitoreşti pe care le-am putea ilustra în paginile unei asemenea reviste, dar n-am avea suficient spaţiu. Sunt patriotă şi mă mândresc cu asta“, a mărturisit vedeta.

adelina pestritu foto bogdan teodorov

Editată şi tipărită în America şi distribuită în 80 de ţări ale lumii, „Trend Prive Magazine“ este o publicaţie care şi-a asumat de la începutul existenţei lupta pentru nenumărate cauze umanitare, de la abuzul asupra animalelor, până la educaţie, ecologie şi problema refugiaţilor. În trecut, pe coperta revistei au apărut personalităţi precum Angelina Jolie, Nicole Kidman, Johnny Deep, Beyonce şi Scarlett Johansson.

adelina pestritu foto bogdan teodorov

„Fondatoarea revistei, alături de echipa cu care colaborează, a dat şansă la viaţă unor oameni care nu au pentru ce să zâmbească. Viata este despre bucuriile pe care le oferi, nu despre cele pe care le primeşti“, a mai adăugat Adelina Pestriţu. 

Adelina Pestriţu a intrat în atenţia publicului prin dezinvoltura de care a dat dovadă în cadrul emisiunii „Răi da’ buni“, unde a fost asistenta lui Mihai Morar. În anul 2010, s-a alăturat postului Kanal D pentru a prezenta emisiunea „D-Paparazzi“, iar doi ani mai târziu devenea confidenta concurentelor din reality-show-ul „Mireasă 90-60-90“, prezentat de Cove, ca mai apoi, din 2014, să i se alăture lui Mădălin Ionescu în show-ul „Wowbiz“. În luna ianuarie a acestui an, Adelina Pestriţu a anunţat că parteneriatul cu Kanal D s-a încheiat de comun acord, precizând că şi-a dorit o reorganizare pe plan profesional.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite