Adele a fost rugată să apară în revista „Playboy“: „De ce mă întrebau? Pentru că sunt femeie sau pentru că sunt grasă?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adele (27 de ani) spune că i s-a propus de mai multe ori să pozeze în revista „Playboy“, dar a refuzat. Cântăreaţa crede că Hugh Hefner o voia în paginile publicaţiei doar pentru că este „grasă“.

Adele a dezvăluit într-un interviu acordat revistei „Rolling Stone“ că i s-a propus „de foarte multe ori“ să pozeze în „Playboy“, dar a refuzat.

Totuşi, cântăreaţa îşi pune o întrebare: „Am fost întrebată... de atât de multe ori, e de-a dreptul ridicol. Dar oare de ce mă rugau? Pentru că sunt femeie sau pentru că sunt grasă?“, spune ea. Adele apare pe coperta revistei „Rolling Stone“ din luna noiembrie.

Pe parcursul interviului, Adele se întreabă dacă greutatea corporală a ajutat-o să atingă celebritatea din prezent şi insistă că şi dacă ar fi fost „mai subţire“ nu şi-ar fi arătat trupul în poze nud. „Mi-aş fi arătat corpul dacă aş fi fost mai subţire? Probabil că nu, pentru că este corpul meu, nu al altcuiva. Dar, uneori, stau şi mă gândesc dacă aş fi avut acelaşi succes dacă nu aş fi avut o măsură în plus. Cred că le aduc aminte oamenilor de cum sunt ei cu adevărat. Nu că toţi ar fi de mărimea mea, dar se pot raporta la mine căci nu sunt perfectă, mai ales când o mulţime de indivizi sunt portretizaţi drept perfecţi şi de neatins“, a mai zis Adele.

Adele a lansat recent single-ul „Hello“, piesă care în prima săptămână de la lansare a fost descărcată de peste 1,1 milioane de ori pe internet, stabilind un record potrivit datelor comunicate de compania Nielsen Music. „Hello“ este primul single lansat de Adele de pe următorul ei album de studio, intitulat „25“, care va apărea pe piaţă pe 20 noiembrie. Precedentul disc al artistei britanice, „21“, a fost recompensat cu şase premii Grammy şi s-a vândut în peste 30 milioane de copii pe plan mondial.

image

De asemenea, „Hello“ a fost difuzat de 47,5 milioane de ori pe Spotify, devenind cântecul cu cele mai multe difuzări într-o săptămână pe această platformă de streaming muzical. Totodată, videoclipul piesei „Hello“ a doborât recordul de audienţă al platformei Vevo.com, generând peste 27 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore după lansare.

Albumul „25“ al cântăreţei Adele va include 11 piese, între care „Send My Love (To Your New Lover)“, „I Miss You“, „When We Were Young“ şi „Remedy“.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum „Someone Like You“ şi „Rolling in the Deep“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite