Actrița Rebel Wilson spune că a fost obligată prin contract să rămână supraponderală în timpul filmărilor pentru „Pitch Perfect” VIDEO

0
Publicat:

Actrița Rebel Wilson a declarat că a fost obligată prin contract să rămână supraponderală în timp ce filma „Pitch Perfect” și că, în ciuda carierei sale de succes, a primit mai multă atenție pentru pierderea ei în greutate decât pentru oricare dintre rolurile interpretate, potrivit businessinsider.com.

Actrița a ales să slăbească la sfârșitul anului 2019, iar pierderea ei în greutate a fost foarte mediatizată. Într-un interviu acordat publicației The Sunday Times, Rebel Wilson a vorbit despre „relația ei cu mâncarea” și contractul privind filmele din seria „Pitch Perfect".

Pentru „Amy cea grasă”  a fost nevoită să rămână supraponderală

Vedeta a declarat că, pe timpul realizării celor trei părți ale celebrului film (2012 - 2017) - în care a interpretat personajul „Amy cea grasă” - contractul ei avea o clauză care interzicea schimbarea drastică a înfățișării sale timp de până la un an după filmare.

Rebel Wilson în Pitch Perfect. FOTO Facebook Pitch Perfect
Rebel Wilson în Pitch Perfect. FOTO Facebook Pitch Perfect

Mai exact, clauza îi interzicea ca în intervalul amintit greutatea ei să fluctueze cu mai mult de 5 kilograme.

„Știam că nu voi fi luată în serios ca o Cate Blanchett sau Nicole Kidman”

Actrița, în vârstă de 44 de ani, a mai mărturisit pentru The Sunday Times că, la începutul carierei sale, „s-a făcut în mod deliberat mai puțin atractivă”, deoarece credea că acest lucru îi va asigura mai mult succes.

„Am vrut să am o carieră grozavă și să câștig o mulțime de bani. Știam că nu voi fi luată în serios ca o Cate Blanchett sau Nicole Kidman, dar mi-am dat seama repede că, cu cât ești mai mare, cu atât mai mult râde publicul", a spus ea, potrivit The Times.

Actrița a declarat  că a decis să „se facă sănătoasă” la sfârșitul anului 2019, după ce ani de zile a avut o relație problematică cu mâncarea și după ce un medic specializat în fertilitate i-a spus că pierderea în greutate i-ar oferi o șansă mai bună la fertilizare in vitro, deși fanii i-au spus că riscă să-și ruineze cariera și că i-ar fi mai bine dacă nu ar slăbi.

În 2020, actrița a reușit să slăbească zeci de kilograme prin dietă și exerciții fizice, după cum a relatat Today în 2021.

Vedeta a subliniat că a făcut un efort conștient de a nu slăbi prin diete extreme. În schimb a făcut plimbări lungi și a avut o dietă bogată în proteine și cu conținut scăzut de zahăr.

Actrița a precizat că cea mai semnificativă schimbare a fost faptul că a vorbit cu un medic care s-a concentrat pe relația ei emoțională cu mâncarea.

Wilson, „Rebel Rising”

În ianuarie, Rebel Wilson a dezvăluit că a recuperat mai multe kilograme pe fondul stresului.

Pe 2 aprilie, actrița își va lansa cartea de memorii, „Rebel Rising”, un volum în care , spune actrița, a acoperit „totul” despre viața ei, inclusiv anii „grei” din adolescență, atingerea celebrității și „relația ei cu mâncarea".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite