Rebel Wilson anunţă dezvăluiri despre un star de la Hollywood, care îl fac să o ameninţe. Cartea sa de memorii va apărea în aprilie

0
Publicat:

Rebel Wilson a declarat că un star de la Hollywood „încearcă să o amenințe” după ce a aflat despre intenţia sa de a-l nominaliza şi a-l prezenta aşa cum este în realitate în noua sa carte de memorii, potrivit Business Insider.

Rebel Wilson anunţă mari dezvăluiri în memoriile sale, foto arhivă, sursa Instagram
Rebel Wilson anunţă mari dezvăluiri în memoriile sale, foto arhivă, sursa Instagram

Cartea de memorii a actriței australiene, „Rebel Rising”, urmează să fie lansată pe 2 aprilie și va cuprinde, spune autoarea, un capitol despre acest personaj masculin, pe care ea îl numeşte nemernic şi pe care îl acuză că are un caracter urât. „Capitolul despre respectivul nemernic este capitolul 23”, şi-a anunţat ea deja potenţialii cititori.

Promovându-şi volumul într-o postare pe Instagram de săptămâna trecută, starul din „Pitch Perfect” a anunţat că în carte va „numi nemernicul”, despre care a spus că a angajat acum o echipă pentru a încerca să o intimideze.

image

Deşi momentan Rebel Wilson nu a identificat încă persoana, ea a folosit pronumele masculin într-o postare pe Instagram Story despre situație, eci este vorba despre un bărbat. În postare de pe Instagram, Rebel a spus: „Am scris despre un nemernic în cartea mea. Acum, respectivul nemernic încearcă să mă amenințe”. Ea a adăugat că acesta „a angajat un manager de PR de criză și avocați” și „încearcă să împiedice apariția cărţii mele. Dar cartea VA ieși și veți afla cu toții adevărul”.

Potrivit editorilor săi, cartea de memorii a lui Rebel Wilson urmează să vorbească despre „călătoria ei neconvențională către succesul de la Hollywood și despre faptul că se iubește pe ea însăși”, precum şi despre unele dintre rolurile sale emblematice din filmele de comedie.

La rândul său, actriţa şi-a descris memoriile ca acoperind „totul” despre viața ei, inclusiv anii „grei” din adolescență, drumul spre glorie și „relația ei cu mâncarea”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite