Actriţa Halle Berry va juca în serialul „Extant“, regizat de Steven Spielberg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halle Berry a câştigat un
premiu Oscar în 2002, pentru rolul din filmul „Puterea dragostei/
Monster's Ball“ FOTO Reuters
Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru rolul din filmul „Puterea dragostei/ Monster's Ball“ FOTO Reuters

Actriţa americană Halle Berry (46 de ani) se îndreaptă, mai nou, spre micul ecran, fiind protagonista principală într-un viitor serial ce va rula pe televiziunea CBS, în regia cunoscutului regizor Steven Spielberg, scrie „The Hollywood Reporter“.

Actriţa laureată a nenumărate Premii Oscar va juca în drama „Extant“ regizată de Steven Spielberg, semnând un contract de doi ani cu studiourile de producţie ale televiziunii americane CBS pentru un sezon de 13 episoade.

„Extant“ a fost catalogat ca fiind un thriller futurist despre o femeie astronaut (Halle Berry) care încearcă să se reconecteze cu familia sa după ce a stat un an în spaţiul cosmic. Experienţele trăite de personaj duc la evenimente care, în ultimă fazăm schimbă cursul istoriei umane. Cu toate acestea, au început să circule zvonri cu privire la alegerea actriţei americane. Motivele sunt diverse, de la puterea scenariului, până la vârstă mult prea înaintată, Berry având 40 de ani.

Halle este tipul de actriţă la care visează orice producător să colaboreze pentru un proiect precum «Extant». Talentul şi capacitatea ei de a se cufunda în fiecare rol pe care îl interpretează au creat personaje memorabile care au rezonat cu orice fel de public“, spun producătorii viitoarei drame.

„Există o singură Halle Berry, sunt extrem de onorat că a ales «Extant» drept un alt mod prin care îşi poate lărgi carierea. Aşa cum face cu orice atinge, ea va aduce o autenticitate profundă rolului, aştept cu mare plăcere să lucrez cu ea“, a spus şi Steven Spielberg.

De curând, Halle Berry s-a căsătorit cu actorul francez Olivier Martinez (47 de ani), într-o ceremonie ce a avut lco la un castel din localitatea franceză Vallery. Halle Berry este însărcinată cu cel de-al doilea copil şi va naşte peste câteva luni un băieţel. Acesta este primul copil al cuplului, dar actriţa mai are o fiică, Nahla (cinci ani), din relaţia cu modelul canadian Gabriel Aubry.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru rolul din filmul „Puterea dragostei/ Monster's Ball“, devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie pentru rol principal.


 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite