Pentru ce tip de rochie şi designer a optat actriţa Halle Berry la nunta ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nunta privată a cunoscutei actriţe Halle Berry, cu actorul francez Olivier Martinez, s-a desfăşurat în Vallery, Franţa, la Chateau des Condé. Însă, întrebarea pe care şi-o pun jurnaliştii, dar şi fanii ei, este ce rochie, dar mai ales ce designer, a ales Berry, în vârstă de 46 de ani.

O fotografie neclară a miresei a fost analizată de revista „Brides”, care şi-a pus experţii să analizeze rochia pentru a identifica designerul. Astfel, au ajuns la concluzia că Halle Berry, însărcinată în şase luni, a purtat o creaţie care îi aparţine lui Jenny Packham, relatează „Daily Mail. “

Rochia are un decolteu adânc şi o talie înaltă, comodă pentru sarcina înaintată a actriţei americane. De asemenea, pe umeri şi pe talie sunt poziţionate, elegant, cristale Swarovski, iar mireasa nu a purtat un voal.

Jurnaliştii de la „Daily Mail“ au luat legătura cu un reprezentant de la Jenny Packham, dar acesta a spus că nu poate oferi detalii despre hainele purtate de clienţii lor privaţi.

Halle Berry şi Olivier Martinez, în vârstă de 47 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii care s-a ţinut la capela castelului Burgundy. Potrivit unui prieten apropiat al lui Martinez, la petrecere au participat 60 de invitaţi, cei mai mulţi fiind din partea actorului francez.

image

Cei doi s-au întâlnit în anul 2010 pe timpul filmărilor la filmul „Valul Întunecat“ (Dark Tide), iar Martinez a cerut-o pe Berry în căsătorie la începutul lui 2012. Acesta i-a oferit acriţei americane un inel de logodnă cu smarald, creat de designerul parizian Robert Mazlo.

image

Rochie de nuntă Jenny Packham, modelul rochiei de mireasă purtat de Halle Berry  FOTO: Facebook

În luna aprilie, cei doi actori au spus că aşteaptă un băieţel, care se va naşte spre sfârşitul acestui an. Halle Berry a spus atunci că „sarcina aceasta este cea mai mare surpriză din viaţa ei“.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite