Actriţa Evan Rachel Wood a devenit mămică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După o relaţie cu controversatul Marilyn Manson, Evan Rachel Wood s-a măritat cu actorul Jamie Bell în 2012 FOTO Reuters
După o relaţie cu controversatul Marilyn Manson, Evan Rachel Wood s-a măritat cu actorul Jamie Bell în 2012 FOTO Reuters

Actriţa de origine americană Evan Rachel Wood a născut, marţi, primul ei copil, un băiat, a anunţat purtătorul de cuvând al acesteia.

„Evan, esti eroina mea. Nu încetezi să mă uimeşti. Îţi mulţumesc că ne-ai dăruit un fiu pe cale naturală şi paşnică. Ai reuşit“, a scris pe Twitter soţul lui Rachel, actorul britanic Jamie Bell.

Evan Rachel Wood rămâne cunoscută pentru rolul din filmul „The Wrestler“/„Luptătorul“ (2008), dar şi pentru interpretarea fiicei lui Kate Winslet din miniseria HBO „Mildred Pierce“, din 2011, care i-au adus nominalizări la Globurile de Aur şi la Premiile Emmy pentru Cea Mai Bună Actriţă în Rol Secundar.

Wood a fost descrisă de cotodianul britanic „The Guardian“ drept „cea mai bună actriţă a generaţiei sale“. Actriţa a atras atenţia presei pentru relaţia sa cu controversatul Marilyn Manson, cu care a fost logodită până în august 2010, ca mai apoi, în octombrie 2012, să se mărite cu actorul Jamie Bell.

James Bell a avut o scurtă relaţie cu Evan Rachel Wood în 2005, după ce au jucat împreună în videoclipul trupei Green Day, „Wake Me Up When September Ends“. După doar un an de relaţie cei doi se despart, dar în 2012 se vor căsători într-o ceremonie restrânsă. Bell a câştigat un premiu BAFTA pentru rolul din filmul „Billy Elliot“, care spune povestea unui dansator de balet care creşte într-un oraş minier din nordul Angliei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite