Actrița Eugenia Șerban a vorbit deschis despre dependența de droguri a fiului său. „M-am trezit că nu mai am nimic în casă” VIDEO

0
Publicat:

Eugenia Șerban a împărtășit informații delicate despre lupta fiului său împotriva dependenței de substanțe interzise. Actrița a mărturisit că este pe punctul de a ceda în fața durerii și a neputinței de a-și ajuta băiatul, în vârstă de 30 de ani.

Eugenia Șerban a povestit despre situația delicată a fiului său FOTO Captură Youtube
Eugenia Șerban a povestit despre situația delicată a fiului său FOTO Captură Youtube

Eugenia Șerban a dezvăluit, într-un interviu din cadrul emisiunii „La Măruță”, că fiul său a căzut pradă dependenței la vârsta de doar 16 ani și că situația s-a înrăutățit considerabil în ultimii doi ani, când tânărul și-a amenințat mama de mai multe ori.

Am simțit că ceva nu e în regulă, a spus actrița, adăugând că a observat dispariția banilor și a altor lucruri valoroase din casă.

Cu toate acestea, Eugenia Șerban a subliniat că fiul ei nu este singurul afectat de această problemă.

Drogurile din ziua de astăzi sunt mult mai periculoase. Se vând și la colț de stradă. Poliția nu face nimic, este de părere vedeta.

A încălcat ordinul de protecție pentru a-i fi alături fiului său

Chiar și cu un ordin de protecție, actrița a încălcat de mai multe ori această restricție, pentru a fi alături de fiul său în timpul tratamentului.

A fost internat câteva zile. Este în tratament. Am încălcat de multe ori ordinul de protecție”, a spus Eugenia Șerban despre ceea ce a urmat, după ce a cerut ajutorul autorităților.

Totodată, ea dat vina pe anturaj pentru situația în care acesta s-a ajuns.

Prima dată a pornit cu anturajul. Cineva a putut să spună, cineva care oricum este într-o funcție de conducere, că societatea oricum e bolnavă, a adolescenților de azi. Nu sunt spitale, ni se spune să așteptăm ani de zile, a explicat Eugenia Șerban.

Pentru a face rost de bani pentru droguri, Lorans Fawaz Bataineh a ajuns să fure chiar din casa mamei sale.

Mie acum 12 ani mi-a furat toate bijuteriile din casă. Bijuterii cu care puteam să-mi cumpăr și în ziua de astăzi două apartamente într-o zonă de lux. M-am trezit că nu mai am nimic în casă. Nu te duci la muncă cu bijuterii. Acum 14 ani încă nu eram pregătiți pentru lumea asta. Nu știam cum se observă schimbările, a spus actrița, adăugând că situația devenise insuportabilă.

În ciuda dificultăților, Eugenia Șerban își exprimă continuu dorința de a-și ajuta fiul și de a depăși această grea încercare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite