Eugenia Șerban, nevoită să ceară un ordin de protecție împotriva fiului său, Lorand

0
Publicat:

Eugenia Șerban a ajuns să ceară în instanță ordin de protecție împotriva fiului ei, Lorans, după ce acesta a devenit agresiv cu ea și i-ar fi vândut bijuterii și alte bunuri de valoare, notează Antena3. 

Eugenia Șerban s-a luptat cu un diagnostic crunt, și anume cancerul. FOTO: Facebook
Eugenia Șerban s-a luptat cu un diagnostic crunt, și anume cancerul. FOTO: Facebook

În urmă cu un an, Lorans Bataineh, în vârstă de 30 de ani, a fost cercetat de DIICOT pentru deținere de droguri. Tot atunci, Eugenia Șerban, care s-a luptat cu cancerul, ar fi apelat la ajutorul instanței, după ce Lorans ar fi devenit agresiv cu cea care i-a dat viață.

De asemenea, el ar fi vândut bijuterii și alte bunuri de valoare de-ale mamei sale. Astfel, judecătorii i-au interzis tânărului să se apropie de mama lui. Nu are voie să aibă niciun fel de contact cu cea care i-a dat viață, nici măcar telefonic, iar dacă încalcă ordinul de protecție emis pe o perioadă de 12 luni riscă să ajungă după gratii.

Înainte de acest incident, Eugenia Șerban spunea că ea și fiul ei au o relație apropiată și că se înțeleg extrem de bine. 

„Noi am avut o relație extraordinară dintotdeauna pentru că am crescut împreună. L-am făcut foarte tânără, n-aveam nici 24 de ani împliniți când l-am născut. Apoi am divorțat când el era destul de micuț, n-avea nici trei ani, și atunci am crescut împreună. (…) Ne vedem destul de des pentru că stă destul de aproape”, spunea actrița, în urmă cu doi ani, potrivit Gândul. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite