Actriţa de telenovele Joana Benedek, mesaj de susţinere pentru protestatari: „Îi felicit pe cei care îşi apără ţara cu riscul vieţii. Vinovaţii vor plăti scump“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa de origine română Joana Benedek Godeanu (46 de ani), care locuieşte de mai mulţi ani în Mexic, le-a transmis un mesaj de încurajare românilor care protestează în aceste zile în mai multe oraşe din ţară, îndemnându-i să nu-şi piardă speranţa.

Joana Benedek, actriţă română emigrată în Mexic, a transmis mai multe mesaje protestatarilor din Piaţa Victoriei, arătându-şi susţinerea. 

„Dragii mei, vă transmit dragostea mea şi binecuvântări pentru fiecare dintre voi, care deja sunteţi eroii poporului român! În numele lui Hristos, se va face justiţia divină pentru poporul român, împotriva Guvernului PSD-ist şi a lui Liviu Dragnea, în mod special! Dumnezeu face dreptate! Şi legea umană face de asemenea dreptatea ei! Trăiască România liberă de comunism, de corupţie, abuzuri şi injustiţie! Nu ne este frică pentru că avem dreptate! Ne vrem ţara înapoi din mâinile comuniştilor“, a scris vedeta pe Facebook. 

Distribuind imagini în care sunt surprinse momentele violente de la mitingul Diasporei, de pe 10 august, Benedek a precizat că speră să fie traşi la răspundere vinovaţii şi să plătească scump trădarea de ţară şi de neam. 

„Vă felicit pe fiecare, cei care aţi ieşit să vă manifestaţi durerea şi iubirea de ţară! Mă simt mândră de fiecare dintre voi că aţi ieşit să vă apăraţi ţara, cu riscul vieţii şi a celor dragi! Mândră că sunt româncă! Şi aşa voi fi până-n ultima clipă a acestei vieţi“, a scris actriţa pe Facebook. 

Pe de altă parte, actriţa l-a felicitat pe preşedintele Klaus Iohannis pentru susţinerea arătată românilor care protestează şi l-a rugat să facă dreptate: „Faceţi totul, până la ultima consecinţă, pentru apărarea ţării.“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite