Actorul Bradley Cooper are o relaţie cu modelul Irina Shayk, fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Bradley Cooper (40 de ani) şi fotomodelul rus Irina Shayk (29 de ani) au o relaţie, fiind surprinşi sărutându-se pe străzile New York-ului, după ce au vizionat o piesă pe Broadway.

Irina Shayk a pus capăt, la începutul acestui an, relaţiei de cinci ani cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo (29 de ani).

Bradley Cooper a devenit celebru graţie interpretării lui Will Tippin din serialul de succes „Alias“, dar şi al celui din comedia „Marea mahmureală/ The Hangover“, lansată în 2009. De asemenea, Cooper a fost nominalizat de trei ori consecutiv la premiile Oscar pentru prestaţiile din „Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook“, „Ţeapă în stil american/ American Hustle“ şi „Lunetistul american/ American Sniper“.

Pe de altă parte, Irina Shayk a devenit, în 2007, imaginea brandului italian Intimissimi, iar din 2010 este ambasadoarea liniei vestimentare de lenjerie intimă şi pijamale. În acelaşi an şi-a făcut debutul în „Sport Illustrated Swimsuit Issue“, iar de atunci a apărut în fiecare ediţie a publicaţiei. De-a lungul carierei de model, Shayk a avut contracte cu firme celebre precum Victoria's Secret, Guess, Lacoste, Beach Bunny şi Cesare Paciotti. 

Irina Shayk ocupă primul loc în topul Celor mai sexy 50 de femei din Rusia, locul 14 în topul Celor mai sexy 20 de modele, în 2010, revista spaniolă „Glamour“ a desemnat-o Cel mai bun model internaţional, iar în 2011, a fost votată Cea mai sexy femeie din lume în revista maghiară „Periodika“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite