Actorii Marin Moraru şi Iurie Darie primesc câte o stea pe Aleea Celebrităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iurie Darie şi Marin Moraru premiaţi joi pentru întreaga lor activitate/ arhivă
Iurie Darie şi Marin Moraru premiaţi joi pentru întreaga lor activitate/ arhivă

Actorii Marin Moraru şi Iurie Darie vor primi, astăzi, câte o stea pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti, în semn de respect şi apreciere pentru întreaga activitate.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, decernarea celor două stele va avea loc în prezenţa primarului general Sorin Oprescu, care va înmâna actorilor "Placheta Bucureştiului".

"Să vorbesc despre Marin Moraru şi despre Iurie Darie ar însemna să vorbesc despre prietenie. Generozitatea cu care s-au dăruit publicului toată viaţa este cea mai mare dovadă de dragoste a unui artist faţă de oameni. Fiecare a ştiut să încununeze marea scenă a teatrului şi filmului cu un talent covârşitor, multă dăruire şi generozitate.

Prietenii sunt familia pe care ţi-o alegi. Sunt mândru că facem parte din aceeaşi familie, că ne-am ales unii pe ceilalţi. Marin Moraru şi Iurie Darie sunt doi mari actori cu o lume frumoasă şi bogată pe care avem marele privilegiu de a o întâlni pe ecrane sau în sălile de spectacol. Vă mulţumim!", spune George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis, potrivit comunicatului.

În cadrul evenimentului, Marin Moraru şi Iurie Darie vor primi, de asemenea, câte o stea din aur din partea Casei de Bijuterii Sabion.

Aleea Celebrităţilor este un proiect cultural iniţiat şi organizat de Teatrul Metropolis, Cocor şi Primăria Municipiului Bucureşti, care a debutat în ianuarie 2011 şi găzduieşte stelele unora dintre cei mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului, în semn de preţuire a valorilor culturale din România.

Pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului strălucesc deja stelele altor mari personalităţi: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu-Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihuţ, Stela Popescu, Ion Caramitru şi Ştefan Iordache (postum).

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite