Accidente îngrozitoare petrecute la filmări. Elvis Presley, la un pas să-şi piardă vocea, dublura lui Harry Potter a rămas paralizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elvis Presley, într-o scenă din filmul Jailhose Rock FOTO Profimedia
Elvis Presley, într-o scenă din filmul Jailhose Rock FOTO Profimedia

Pe marele ecran, actorii şi cascadorii împreună cu echipa de filmare fac lucruri cu adevărat uimitoare în fiecare zi. Vedem adesea în pelicule oameni sărind de pe clădiri înalte sau conducând maşini cu viteză mare şi fiind împuşcaţi, dar uneori se petrec şi accidente, cum a fost tragedia care l-a avut recent în prim-plan pe Alec Baldwin. Din nefericire, alte celebrităţi au avut parte de accidente grave la filmări.

Totul este posibil în filme - maşini zburătoare, uciderea unor giganţi, moartea după o explozie de elicopter. Filmele pot fi atât de grozave, încât uneori uităm că în spatele realizării lui se află oameni adevăraţi, la fel de vulnerabili şi supuşi greşelilor ca noi toţi. În unele situaţii, ei trebuie să-şi rişte viaţa de dragul unei scene perfecte.

În timp ce camerele, accesoriile pentru cascadorii şi efectele speciale pot explica o mare parte din „magia‟ filmelor, oamenii trebuie totuşi să se pună în pericol pentru a-l face să pară autentic. De exemplu, dacă o persoană sare dintr-o clădire într-un film, trebuie să sară în timp ce se filmează scena, chiar dacă, în loc să aterizeze pe beton, aterizează pe un covor moale sau într-o plasă. Pentru a obţine cele mai bune cadre, actorii sunt adesea în poziţii care îi pot pune în pericol. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, măsurile de protecţie funcţionează. Din păcate, în ciuda eforturilor echipei de filmare, unele lucruri pot merge prost.

Află aici ce alte accidente cu final tragic au avut în prim-plan celebrităţi de la Hollywood.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite