„X Factor“ vine în porţie dublă la Antena 1, vineri şi duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-ul „X Factor“ urmează să fie difuzat de două ori în această săptămână. Astfel, Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică Jr. vor juriza concurenţii din audiţii atât vineri, cât şi duminică.

Săptămâna aceasta, Antena 1 difuzează spectacol la puterea a doua: „X Factor“ este şi vineri, dar şi duminică, iar telespectatorii vor primi de două ori mai multă muzică şi momente savuroase, arată postul de televiziune într-un comunicat. Pe 23 septembrie, de la ora 20:30, dar şi pe 25 septembrie, de la ora 20:00, juraţii Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică Jr. se întâlnesc cu noi concurenţi veniţi la audiţii şi sunt puşi în situaţii emoţionante, dar şi amuzante. 

Surprize pe scena „X Factor“ 

De la un italian care vrea să-i cucerească pe români cu beat-ul său, la o familie de cântăreţi sau doi adolescenţi care promit să spună multe în muzică, telespectatorii au parte de poveşti speciale pe scena „X Factor“. Nu contează vârsta sau meseria, ci doar doza de factor X pe care o are concurentul şi care de câteva ori îi va face pe juraţi, săptămâna aceasta, să ofere patru de „Da“ şi multe laude. 

Gustav, renul lui Brenciu, dăruit unei puştoaice 

Horia Brenciu va fi cucerit de energia şi veselia cu care o puştoaică va întâmpina publicul şi, la finalul momentului susţinut de aceasta pe scena, va decide să îi facă un dar pe care tânăra nu îl va uita prea curând: renul Gustav, mascota de pluş pe care Horia a avut-o cu el la audiţiile de anul acesta. Dacă acest cadou va fi însoţit de paşaportul către următoarea etapă a concursului rămâne de văzut în ediţia de vineri seara. 

image

Horia Brenciu îşi dăruieşte mascota FOTO Antena 1 

Cine îl va face pe Carla’s Dreams să exclame „Ce aţi făcut pe scenă ar trebui să fie sport olimpic“, ce vor avea juraţii de spus în faţa a doi gemeni care cred cu tărie că merită să meargă mai departe, dar şi de ce Delia o va ruga pe o concurentă să mai cânte ceva „doar de plăcere“, telespectatorii află săptămâna aceasta la „X Factor“.   

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite