Vocea României: un concurent care s-a remarcat la „Românii au talent“ vine pe scena competiţiei muzicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cel de-al patrulea episod al show-ului Vocea României va fi prezent un concurent care s-a remarcat în alt show-ul al postului. Astfel, o voce care s-a auzit şi la „Românii au talent“ apare pe scena competiţiei muzicale.

Voci originale, puternice, grave sau suave sunt gata să impresioneze antrenorii de la Vocea României. Cea de-a patra rundă a audiţiilor pe nevăzute aduce un nou episod al show-ului de la Pro TV, de la ora 20:30. Pentru concurenţi e ziua cea mare! Vocea lor este cea care poate întoarce scaunul unuia dintre antrenori sau, de ce nu, toate cele patru scaune.

Tudor, Loredana, Smiley şi Moga sunt gata să-i asculte pe cei care vor urca pe scenă şi să-i aleagă pe cei mai buni dintre ei, pentru a merge mai departe împreună către marele trofeu Vocea României. Concurenţi cu atitudine şi cu interpretări de excepţie îi vor face pe antrenori să aibă replici bune şi reacţii pe măsură. Lupta va fi, şi de data aceasta, aprigă, deoarece doar cei mai buni îşi vor găsi un loc într-una dintre cele patru echipe.

Telespectatorii pot vedea, de la ora 20:30, concurenţi cu calităţi vocale remarcabile, care au venit din toată ţara pentru a impresiona în cea mai bună competiţie a vocilor. Tot în ediţia de vineri seară, o voce care s-a făcut remarcată în primăvara aceasta la „Românii au talent“ se va auzi pe scena Vocea României! Dacă vor reuşi aceştia să treacă de etapa audiţiilor pe nevăzute, telespectatorii află de la 20:30.

Melodiile profunde şi interpretările originale vor fi la putere în cea de-a patra ediţie Vocea României. „Here without you“, „Enjoy the silence“ sau „Nobody’s wife“ sunt doar câteva dintre piesele care vor răsuna pe scena vocilor.

Cea de-a patra ediţie a acestui sezon Vocea României vine cu voci extraordinare, replici şi reacţii savuroase ale antrenorilor, momente amuzante şi un spectacol de proporţii numai la Pro TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite