Vocea României, episodul doi: o voce celebră a revenit în peisajul muzical după o pauză de trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Moga, Smiley, Pavel Bartoş, Loredana şi Tudor Chirilă FOTO Pro TV
Marius Moga, Smiley, Pavel Bartoş, Loredana şi Tudor Chirilă FOTO Pro TV

Vocea României, episodul doi. Interpretări care i-au facut pe antrenori să se urce pe scaune, concurenţi care i-au dus pe Tudor, Loredana, Smiley şi Moga „la cuţite“, decizii de ultim moment şi cortina, care a adus tuturor o surpriză de proporţii, au fost principalele coordonate ale episodului doi din Vocea României.

Competitorii de vineri seară au dat tot ce aveau mai bun pentru a reuşi să impresioneze antrenorii şi să meargă mai departe către marele trofeu „Vocea României“ şi premiul în valoare de 100.000 de euro. Însă nu toţi au reuşit. Piese precum „Love me like you do“, „I’m so excited“ sau „De-ai fi tu salcie la mal“ s-au numărat printre interpretările de vineri seară .Totodată, o voce celebră în România s-a făcut auzită de după cortină.

Vineri seară, Loredana şi Moga au adus în echipele lor câte un concurent, iar Tudor şi Smiley câte trei. Astfel, în acest moment, Loredana şi Moga au câte trei concurenţi în echipă, iar Tudor şi Smiley câte cinci, cu care vor merge către mult râvnitul trofeu şi marele premiu. Vă prezentăm în continuare cele mai importante momente din timpul emisiunii.

Vocea României, episodul doi:

Ştefan Vasile (16 ani, Bacău) a deschis cea de-a doua ediţie a show-ului „Vocea României“ cu piesa „De-ai fi tu salcie la mal“ - o interpretare care l-a făcut pe Tudor Chirilă să se urce cu picioarele pe scaun. Deşi tatăl lui este preot, tânărul nu vrea să-i calce pe urme şi spune că nu-l interesează nici premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro. „Nu mă interesează premiul cel mare, am venit aici pentru experienţă. Ţi-l dau ţie Pavel“, i-a mărtusit Ştefan lui Pavel Bartoş în culise. 

Tânărul, care a reuşit să întoarcă trei scaune din patru, a mers în echipa lui Smiley.

Cristina Bălan, fosta solită a trupei Impact, a fost surpriza de după cortină. După o pauză muzicală de trei ani, Cristina a venit din Japonia pe scena de la „Vocea României”, unde a întors toate cele patru scaune cu piesa „Down On My Knees“. „E bine să te aud cântând şi altceva decât dance şi haos“, i-a spus Moga. Deşi antrenorii s-au bazat pe propriile farmece, încercând minute în şir să o convingă să vină în echipa lor, Cristina a decis că cea mai bună alegere este Tudor Chirilă. „Nu ai ales corect, dar asta e“, a glumit Loredana la final.

cristina balan vocea romaniei foto pro tv

Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact, a venit la Vocea României FOTO Pro TV

Competiţia vocilor a continuat cu Mihai Baneş (46 de ani, Oradea), fost angajat la TVR-ului şi fost DJ la Radio. La „Vocea României“ a venit alături de trupa sa şi nu de familie, căci Jessie (19 ani), fiica lui, s-a încris, de asemenea, în competiţie. „M-am enervat când am aflat că o să concurăm amandoi“, a spus Jessie, conştienă însă că experienţa sa în muzică constituie un avantaj.

Mihai Baneş a încercat să-şi pună vocea în evidenţă cu ritmurile piesei „L.O.V.E“. Deşi Loredana l-a comparat cu Tony Bennet, Baneş nu a reuşit să întoarcă niciun scaun. Jessie, pe de altă parte, a optat pentru melodia „Mamma Do“ şi l-a convins pe Moga că merite să fie în echipa sa.

Cristina Lupu (24 de ani) este absolventă a Facultăţii de Arhitectură şi, deşi nu are studii muzicale, „îi place să cânte“. Este la prima sa apariţie televizată şi recunoaşte că este puţin sceptică – „nu poate să iasă din prima“. Cristina a ales piesa „That Don’t Impress Me Much“, iar Moga, Smiley şi Chirilă s-au întors chiar în ultimele secunde. După o clipă de gândire, tânăra l-a ales pe Tudor Chirilă.

cristina lupu vocea romaniei foto pro tv

Cristina Lupu FOTO Pro TV

Între timp,Smiley a avut parte de un moment surpriză. Colegii, care nu au uitat de ziua lui de naştere, au adus pe scenă, sub „masca“ participanţilor, echipa „Ha Ha Ha Productions“ care i-a cântat la mulţi ani. Pe scenă s-a încins o mini petrecere, cu tort, confetti şi tot tacâmul. Cireaşa de pe tort a fost însă cadoul de la Marius Moga – o superb chitară în stil steam-punk (foto jos).

FOTO Vocea României/Facebook

image

Ion Oprea Cortez (48 de ani) a venit la „Vocea României“ la insistenţele copiilor lui. Este membru al trupei Cortez, dar a cântat şi în Salamandra, reuşind să realizeze un videoclip în regia lui Sergiu Nicolaescu. Cu toate acestea, el nu consideră că ajuns acolo unde trebuie şi speră ca show-ul de la Pro Tv să-l ducă mai departe. Nu a fost însă cazul, căci Ion nu a reuşit să întoarcă niciun scaun.

Daniel Bălan (23 de ani, Tulcea) este solist vocal, activează într-o trupă, însă a ajuns la „Vocea României“ la insistenţele prietenilor. Dacă ar câştiga „Vocea României“, Daniel spune că ar înfiinţa o organizaţie care să ajute tinerele talente să-şi îndeplineasă visurile. A avut un atac de panică înainte să urce pe scenă, însă interpretarea piesei „La Boheme“ a fost fără cusur, reuşind să întoarcă cele patru scaune aproape simultan.

daniel balan vocea romaniei foto pro tv

Daniel Balan FOTO Pro TV

„Mi-a plăcut, ai voce pătrunzătoare. Trebuie să câştig şi eu show-ul ăsta şi, anul acesta, pariez pe tine“, a spus Moga, în timp ce Loredana a recunoscut că a fost „sedusă de vocea lui“. După multă muncă de convigere dusă din partea antrenorilor, Dan a considerat că cea mai bună evoluţie o muzicală o va avea în echipa Loredanei.

Următoarea concurentă se dedică în totalitate muzicii. Ana Maria Ababei a cântat aseară melodia „Love me like you do“ într-o manieră proprie, cu care i-a cucerit pe Smiley şi Moga. Ana Maria şi Smiley sunt născuţi în aceeaşi zi, prilej pentru care cei doi s-au îmbrăţişat, iar ei i-a fost foarte uşor să aleagă alături de cine va merge mai departe. „E ziua noastră. La mulţi ani de ziua noastră. Nimic nu e întâmplător în viaţa asta, ziua ta a picat fix de ziua mea“, i-a spus Smiley zâmbind, antrenorul în echipa căruia a intrat aseară Ana Maria.

George Tudor Ion a interpretat melodia „So sick“ şi l-a convins pe Smiley că merită să meargă mai departe. Antrenorul a fost impresionat de vocea concurentului, s-a întors pentru a-l lua în echipa sa şi i-a promis: „O să facem treabă bună împreună la «Vocea României»“.

george tudor ion vocea romaniei foto pro tv

George Tudor Ion FOTO Pro TV

Cea de-a doua seară de audiţii pe nevăzute s-a încheiat incendiar. Roxana Morar a cântat piesa „Breaking the law“, dar a demonstrat că nu doar rock-ul i se potriveşte, ci poate aborda cu uşurinţă orice gen muzical. Tudor şi Moga s-au întors şi s-au luptat pentru ea, însă Roxana a ales să meargă mai departe în echipa lui Tudor. Antrenorul i-a spus: „Mă felicit că m-am întors. Eşti o confirmare la confirmarea mea“.

roxana morar vocea romaniei foto pro tv

Roxana Morar FOTO Pro TV

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite