Vocea României, ediție cu concurenți deosebit de talentați și povești care i-au uimit pe antrenori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurenți cu povești impresionante de viață și talente extraordinare în noua ediție Vocea României. Fanii emisiunii au putut vedea o ediție cu participanți având povești emoționante de viață.

Antrenorii de la Vocea României FOTO: PROTV
Antrenorii de la Vocea României FOTO: PROTV

Concurenta Delia Constantin a reușit uimească cu talentul său la a treia ediție din show-ul Vocea României. Irina Rimes s-a pus în genunchi pentru a o face pe tânără să fie în echipa ei. Delia are doar 18 ani, este din București și studiază muzica. Pentru ea pasiunea reprezintă cea mai mare pasiune, iar participarea la Vocea României este pentru ea un mare pas înainte. Delia a reușit să întoarcă datorită interpretării ei trei dintre antrenori.

Alexandru Gavrilescu este un alt participant talentat și cu un dar aparte de a face bine celor din jurul său. Alexandru Gavrilescu este architect și face parte din echipa emisiunii Visuri la Cheie. Interpretarea lui Alexandru, care nu are pregătire muzicală, a reușit să îi uimească pe antrenori.

Ada Chicoș a fost absolut fabuloasă pe scena show-ului cu milioane de fani. Tânăra este originară din Tecuci, dar în prezent studiază la Arad. Ada a fost adoptată la vârsta de un an și este o familistă convinsă. Aceasta a reușit să uimească pe toată lumea pentru că deși studiază în domeniul științelor exacte are un adevărat dar pentru muzică.

La competiție participă și o tânără cântăreață din Ucraina în vârstă de 25 de ani, care s-a stabilit în țara noastră după intervenția militară rusă în țara ei natală. Imba, pe numele ei Nika, cântă pe stradă, alături de soțul ei și astfel își câștigă existența.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite