Emoții mari la Vocea României. Irina Rimes și Horia Brenciu, uimiți de o concurentă: „Ai dat totul!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediția de vineri, 22 septembrie, a emisiunii Vocea României i-a făcut pe Irina Rimes și Horia Brenciu să exclame de încântare, după ce au rămas impresionați de o participantă. 

A început o nouă seară în care răsună cele mai înalte note la „Vocea României", potrivit Click!. Cei care urcă pe scenă au un singur gând: să întoarcă cel puțin un scaun și să-și continue drumul în competiția vocilor.

Antrenorii au ascultat concurenți cu voci uluitoare.

„Tu observi că nu ne mai așezăm, nu? E efectul creat de tine”, i-a spus Theo Rose unei concurente care a animat întreaga sală și i-a ridicat în picioare pe antrenori.

Concurenta care a impresionat antrenorii

„Ai dat totul. Te-ai aruncat fără plasă de siguranță. Acum va trebui să alegi cu cine mergi mai departe”, a precizat Horia Brenciu.

„Am venit aici ca să trăiesc momentul. Nu m-am gândit de acasă cu cine voi merge. În seara aceasta voi alege să merg cu Irina”, a spus Delia, concurenta care i-a impresionat pe antrenori.

Concurenta a ales-o pe Irina Rimes.

„Rar mă simt învingătoare, dar azi, cu tine, mă simt învingătoare și-ți mulțumesc. Mi-ai dat votul de încredere și pentru mine, ca antrenor, asta e cel mai important”, a spus Irina Rimes, după ce a auzit că a fost aleasă de concurentă.

 Continuarea, în Click!

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite