Vocea României 2015, episodul cinci: o concurentă cu frecvenţe masculine în glas a întors toate scaunele: „Nu am auzit aşa ceva în România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Moga,
Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă s-au luptat pentru noile voci descoperite
FOTO Pro TV
Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă s-au luptat pentru noile voci descoperite FOTO Pro TV

Episodul cinci al show-ului Vocea României 2015 a iscat contre între antrenori şi nemulţumiri în rândul unora dintre concurenţi. Mai multe voci antrenate deja, printre care fiul cântăreţei Matilda Pascal Cojocăriţa şi o componentă a orchestrei Petre Geambaşu, au întors scaunele antrenorilor, însă o concurentă cu frecvenţe masculine şi feminine a fost remarcata serii.

Alexandra Tincuţa Fernea a deschis noul episod al emisiunii Vocea României. În vârstă de 16 ani, tânăra a ales piesa „When I Was Your Man“, considerând că participarea în show reprezintă o şansă importantă de afirmare. 

Iar Tudor Chirilă şi Marius Moga i-au acordat această şansă, întorcându-şi scaunele. În acelaşi timp, publicul a aplauzat frenetic. 

Chirilă a convins-o pe Alexandra prin a-i spune că îi poate modela vocea cu timpul, iar concurenta l-a ales drept antrenor. 

tincuta fernea vocea romaniei foto pro tv

Andreea Tincuţa Fernea FOTO Pro TV 

Vocea României 2015. Fiul Matildei Pascal Cojocăriţa, acceptat în concurs 

Al doilea concurent al serii s-a ascuns în spatele unei cortine şi în spatele unei melodii latino. Până la urmă, Alin Pascal, fiul Matildei Pascal Cojocăriţa, şi-a făcut apariţia, în timp ce Loredana a fost singura care a apăsat butonul. Tudor Chirilă a regretat că nu s-a întors. „M-a impresionat prin stabilitate, am simţit că are experienţă vocală. Cred că o să fie pregătit cu un repertoriu, o să îmi fie uşor să îi aleg o piesă“, a spus Loredana. 

alina pascal vocea romaniei foto pro tv

Alin Pascal FOTO Pro TV

Speranţa Vasiliu, de profesie bibliotecară, a venit la Vocea României pentru a-şi reaprinde pasiunea pentru muzică, după ce fostul soţ nu i-a permis să cânte. „Dacă mă alege Tudor mă las de fumat“, a promis ea. „Mon Mec A Moi“ a fost alegerea concurentei, dar niciunul dintre antrenori nu şi-a întors scaunul.

Tomer Jack Weissbuch a început să compună versuri după ce a fost decepţionat în dragoste. Mai mult, acesta a venit la Vocea României pentru a treia oară, fiind convins că acum este momentul lui. „Thinking Out Loud“ a cântat tânărul, iar Moga s-a întors. „Ai făcut vreodată dragoste cu o femeie?“, l-a întrebat Smiley, moment după care a iscat o adevărate dezbatere între ceilalţi antrenori. „Nu a simţit versurile alea, asta am vrut să zic“, a explicat Smiley. „Normal că nu le-a simţit, că l-a ales Moga“, a completat Tudor Chirilă. 

tomer jack vocea romaniei foto pro tv

Tomer Jack Weissbuch FOTO Pro TV 

Vocea României 2015. Smiley, Chirilă şi Moga au luptat pentru o concurentă 

Nicoleta Hăpăianu a cântat „Say You Love Me“ atrăgându-le atenţia celor trei bărbaţi antrenori care şi-au întors scaunele. Aşa cum era cazul, Smiley, Tudor Chirilă şi Moga s-au cindănit în încercarea de a o aduce pe Nicoleta în propriile echipe. „Fetele cuminţi trag la golani“, a spus Marius Moga după ce concurenta l-a ales pe Smiley. 

nicoleta hapaianu vocea romaniei foto pro tv

Nicoleta Hăpăianu FOTO  Pro TV

Pentru Cătălina Antal muzica e un medicament şi un refugiu, iar Vocea României este calea ideală de a-şi exprima trăirile. Deşi îi place rock-ul, aceasta a cântat „All I Coud Do Was Cry“, dar nu a întors niciun scaun.

Elena Niciu, componentă a orchestrei Petre Geambaşu, dar şi o fostă membră a trupei Candy, a decis că e momentul pentru o schimbare în cariera ei, aşa că a venit la Vocea României. „Non je ne regrette rien“ a cântat Elena, în timp ce în culise staff-ul tehnic al emisiunii o susţinea. „Arăţi extraordinar, piesa asta e o punte a emoţiilor. Te vreau în echipa mea“, i-a spus Loredana, aceasta întorcându-se alături de Tudor Chirilă. Concurenta a ales-o pe Loredana drept antrenoare. 

elena niciu vocea romaniei foto pro tv

Elena Niciu FOTO Facebook/

Diana Oprea, o elevă care nu îşi doreşte să îmbătrânească, a cântat „It’s A Man’s World“ şi a întors scaunul lui Marius Moga. Deşi nu au apăsat butonul, Tudor Chirilă şi Smiley s-au contrat cu privire la întrebările iscate după întoarcerea lui Moga. 

andreea oprea vocea romaniei foto pro tv

Andreea Diana Oprea FOTO Pro TV 

Gabriel Ionuţ Cândea a revenit la Vocea României pentru a le demonstra antrenorilor că are ce trebuie să treacă în etapele viitoare. Acesta a cântat piesa „Home“, dar, încă o dată, scaunele nu s-au întors.

Alexandra Mitroi şi-a părăsit trupa pentru a putea fi remarcată cu adevărat la Vocea României. Alexandra a cântat „Can’t Remember To Forget You“, determinând-o pe Loredana să se întoarcă. 

alexandra mitroi vocea romaniei foto pro tv

Alexandra Mitroi FOTO Pro TV 

Vocea României 2015. „Ai o voce la limita imposibilului“ 

Ruxandra Anania consideră că participarea la Vocea României este o adevărată evoluţie, mai ales pentru că aceasta este autoditactă. „This World“ a fost alegerea concurentei cu care a întors toate scaunele. „Ai o voce la limita imposibilului, ai şi frecvenţe masculine şi frecvenţe feminine“, i-a spus Loredana. „Timbrul tău vocal m-a fermecat, nu ar trebui să cânţi cover-uri, ar trebui să cânţi piesele tale. Nu am auzit un tibru atât de special în România“, a zis şi Smiley. „Dacă te gândeşti la finală vino în echipa mea, eu nu arunc vocile“, a declarat Chirilă făcând aluzie la ediţia de anul trecut când Tiberiu Albu a ajuns din echipa lui Smiley în echipa sa şi a câştigat competiţia. Ruxandra l-a ales pe Smiley, spre bucuria copiilor unui amic de-al său.  

ruxandra anania vocea romaniei foto pro tv

Ruxandra Anania FOTO Pro TV 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite