Vocea României, episodul patru: o fostă concurentă la Românii au talent a făcut show, iar o alta a fost dezamăgită că s-a întors Moga şi nu Smiley

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Pelin a decis să-şi încerce norocul şi la Vocea României, după ce în primăvară a participat la Românii au talent  FOTO Pro TV
Irina Pelin a decis să-şi încerce norocul şi la Vocea României, după ce în primăvară a participat la Românii au talent  FOTO Pro TV

În cel de-al patrulea episod al show-ului Vocea României a fost prezentă o concurentă care s-a remarcat în alt show-ul al postului. Astfel, o voce care s-a auzit în această primăvară pe scena „Românii au talent“ a reuşit să treacă în etapa următoare a showului.

Elvis Silitră, un tânăr de 21 de ani care lucrează într-un bar de karaoke, a deshis seara cu piesa „ Times Is Running Out“, a formaţiei britanice Muse. Concurentul a povestit că şi-a descoperit de la vârsta de cinci ani pasiunea pentru muzica, iar la 13 ani a învăţat să cânte la chitară, pentru ca mai apoi, în liceu, să intre într-o trupă. Elvis a reuşit să-I convingă pe toţi cei patru antrenori să-şi întoarcă scaunele, toţi admirându-l mai ales pentru personalitate.

„Nu ai nicio treabă să fii aşa cum simţi tu să fii, am nevoie de o voce ca a ta şi de o personalitate ca a ta“, l-a asigurat Loredana. „Am văzut că nu eşti sănătos la cap, dar avem nevoie de un pic de nebunie pentru a face o treabă bună“, i-a spus şi Smiley. „Mă duci cu gândul la o combinaţie între Muse şi Axl Rose, e o combinaţie între toate lucrurile bune“, a punctat şi Marius Moga.

Înainte de a-l alege pe Marius Moga, concurentul i-a rugat pe toţi antrenorii de la „Vocea României“ să-i promită că vor rămâne prieteni şi-l vor sfătui.

vocea romaniei
vocea romaniei

Alina Colţan (28 de ani)m originară din Craiova, a făcut Şcoala Populară de Artă, cursuri de canto şi de pian, cântă într-o trupă de coveruri, Live Band, şi a avut diverse colaborări cu DJ. De asemenea, aceasta este MC în mai multe cluburi din Centrul Vechi al Capitalei şi spune că şi-a lansat chiar şi un videoclip, însă nu a fost difuzat în România, ci doar în Serbia, Kosovo şi Macedonia.

Cu piesa „Empire State of Mind“, Alina a reuşit să-l impresioneze doar pe Smiley, însă s-a declarat încântată, la fel ca şi antrenorul său, care a fost de-a dreptul uimit de fiziul concurentei. „Ai o voce foarte interesantă şi, acum că am văzut şi cum arăţi, mi se extinde viziunea. Bine ai venit în echipa mea!“, i-a spus Smiley. 

vocea romaniei
vocea romaniei

Irina Pelin (26 de ani), care a participat alături de trupa Casual Band la show-ul Românii au talent, a ales să-şi încerce norocul şi la Vocea României pentru a se afirma şi individual. Concurenta a mărturisit că a a moştenit talentul de la mama sa, însă spune că tatăl său este „un pic mai pragmatic“ şi îşi doreşte ca fiica lui să-şi continue studiile, să aibă un job mai serios şi un venit stabil. Pe de altă parte, Irina vrea să aibă vise pentru a trăi viaţa cât mai frumos. Cu piesa „A natural woman“ aceasta l-a convins pe Marius Moga, iar Loredana a asigurat-o că i-a plăcut foarte mult cum a cântat piesa foarte dificilă, însă a precizat că ar fi vrut să vadă „puţin mai multă sensibilitate“.

„Lucrăm noi la fineţe, ai o voce foarte bună, am simţit că există potenţial şi asta mi se pare direcţia câştigătoare“, i-a spus Moga, care i-a devenit antrenor. 

vocea romaniei
vocea romaniei

„Vocea misterioasă“ din spatele cortinei a fost a italianului Antonia Fabrizi, în vârstă de 36 de ani, care a ales melodia „Caruso“. Acesta a dezvăluit că a venit în România pentru un eveniment, însă a sfârşit prin a rămâne aici după ce „s-a îndrăgostit foarte tare“ de o româncă. „Eu sunt de la Napoli, acolo iubim spaghetele şi femeile super“, a spus Fabrizi alegând-o pe Loredana. 

„E o onoare pentru mine că te am ascultat şi acum tremur, ai o voce care mă răscoleşte“, i-a transmis Loredana, în timp ce Smiley i-a mărturisit că s-a îndrăgostit de vocea lui. „Timbrul şi emisia sunt foarte plăcute, îmi place vocea ta“, a precizat şi Moga. „Sunt foarte fericit şi mulţumit că sunt aici“, a spus italianul cu ochii în lacrimi. 

vocea romaniei
vocea romaniei

Florina Călin (33 de ani), care lucrează la o companie de IT ca specialist marketing, spune că a venit la „Vocea României“ pentru a vedea la ce nivel se află, chiar dacă, alături de şase bărbaţi, cântă într-o trupă de coveruri, care, spune ea, îi aduce o mare satisfacţie pe partea sufletească.

Concurenta l-a cucerit pe Tudor Chirilă cu o melodie rock, „Nobodys Wife“, a cântăreţei Anouk, şi a mărturisit că şi dacă s-ar fi întors mai mulţi antrenori, tot pe el l-ar fi ales. „Mi-a plăcut ce am simţit că are înăuntru, e o piesă greu de cântat fără onestitate şi ea a fost foarte sinceră“, a declarat Chirilă. 

vocea romaniei
vocea romaniei

Larisa Ciortan (25 de ani) a mizat pe piesa „Smells like teen spirit“ şi a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune. Mai mult decât atât, antrenorii au aplaudat-o în picioare şi au luptat pentru a o convinge să li se alăture. „Ai cântat excelent“, i-a spus Loredana, în timp ce Chirilă a felicitat-o pentru alegerea melodiei.

„Cred că nici nu realizezi ce talent şi ce voce zac în tine, eşti foarte modestă şi te apreciez pentru asta“, a adăugat Loredana, care însă a fost contrazisă de Marius Moga: „Ai citit-o greşit. E genul de om care ştie exact ce face şi e conştientă de talentul ei.“ În cele din urmă, Larisa l-a ales pe Smiley, pe care şi l-a dorit drept antrenor încă de când s-a hotărât să participe la „Vocea României“.

vocea romaniei
vocea romaniei

Florina Lorena Stoian (18 ani), care studiază muzica de la vârsta de patru ani, l-a făcut pe Marius Moga să o aleagă pentru felul în care a cântat „See you again“. Deşi bucuroasă că a trecut în etapa următoare, tânăra a precizat că este dezamăgită că nu s-a întors Smiley, a cărei fană este şi pe care îl admiră foarte mult.

vocea romaniei
vocea romaniei

Adrian Stănescu, care cântă în trupa de coveruri Pierde vară, a cântat „Purple Rain“ şi a avut de ales între Chirilă, Moga şi Loredana.  

„Ai un timbru aparte, care pătrunde direct în suflet“, a punctat Loredana. „Dacă rămân cu ceva după ziua de azi este zâmbetul tău cu ochii închişi din momentul în care ne-am întors. Timbrul tău mi-a adus aminte de Lenny Kravitz. Cred că vei ajunge foarte departe“, i-a spus şi Chirilă, convingându-l astfel să i se alăture.

vocea romaniei
vocea romaniei
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite