VIDEO „Vocea României“: cine sunt cei patru finalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tibi Scobiola a cântat alături de Ştefan Stan, câştigătorul primului sezon "Vocea României" FOTO Pro TV
Tibi Scobiola a cântat alături de Ştefan Stan, câştigătorul primului sezon "Vocea României" FOTO Pro TV

Show-ul „Vocea României“ şi-a desemnat, vineri seară, finaliştii. Tibi Scobiola, Julie Mayaya, Vizi Imre şi Cristi Nistor sunt concurenţii care au convins publicul că merită să meargă mai departe în marea finală de pe 26 decembrie.

Cei opt concurenţi care au ajuns în semifinala „Vocea României“, Silviu Paşca, Tibi Scobiola, Laurian Manta, Julie Mayaya, Feli Donose, Vizi Imre, Cristi Nistor şi Ciprian Teodorescu, au trecut aseară prin mari emoţii. Ei au avut de trecut un penultim test înainte de marea finală. Doar patru dintre ei merg mai departe în marea finală. Astfel, Tibi Scobiola, Julie Mayaya, Vizi Imre şi Cristi Nistor se vor lupta, pe 26 decembrie, pentru marele premiu de 100.000 de euro şi titlul de cea mai bună voce a României.

Ediţia de aseară a fost una plină de surprize. Concurenţii au făcut duete inedite alături de participanţi ai sezonului trecut al show-ului. Astfel, Vizi Imre a cântat împreună cu Oana Radu, Fely alături de Cristian Sanda, iar Tibi a făcut duet cu Ştefan Stan, câştigătorul primului sezon. Silviu Paşca a urcat pe scenă alături de Cătălin Dobre, Julie Mayaya a interpretat o piesă alături de Irina Tănase, Laurian Manta a cântat cu Iuliana Puşchilă, Cristi Nistor cu Dragoş Chircu, iar Ciprian Teodorescu a urcat pe scenă alături de Iulian Canaf.

Invitaţi speciali în ediţia de aseară au fost băieţii de la Jedward, gemenii irlandezi care au reprezentat Irlanda la Eurovision.

Primul care a intrat în concurs a fost Tibi Scobiola, concurent în echipa lui Smiley. El a cântat alături de Ştefan Stan piesa „Don't let the sun go down on me“, cunoscută din interpretarea lui Elton John şi a lui George Michael. Prestaţia lor a fost foarte apreciată nu doar de Smiley, ci şi de antrenorii Horia Brenciu şi Marius Moga.
„Mi-a plăcut. Ce contează că Tibi e la Smiley în echipă“, a comentat Horia Brenciu, în timp ce Marius Moga a adăugat: „Au fost două voci care au făcut spectacol“.
„Mă bucur că am decis să cântaţi piesa asta împreună, vi se potriveşte foarte bine. V-aţi completat unul pe altul, aţi dat dovadă de prietenie pe scenă. Sper să ne mai bucurăm de astfel de momente pe scena de la «Vocea României»“, a fost concluzia lui Smiley.

A urmat Laurian Manta, din echipa lui Horia Brenciu, care i-a surprins pe membrii juriului cu piesa „Mamma knows best“, cântată de Jessie J.
"Mi-a plăcut. Ai ars-o golăneşte aşa, deşi cam virgin... Cu atâtea fete pe lângă tine, tu erai atent la noi“, a spus Smiley despre momentul tânărului de 16 ani.

După Laurian, a venit rândul lui Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei, care a cântat piesa „We are young“. Prestaţia lui Ciprian nu i-a mulţumit însă pe cei patru antrenori. Aceştia i-au reproşat tânărului că s-a concentrat prea mult asupra modului în care interpretează piesa, fiind mai puţin comunicativ cu publicul.

În schimb, prestaţia lui Vizi Imre, din echipa lui Marius Moga, a fost apreciată în unanimitate. El a cântat cu Oana Radu, fosta concurentă la Vocea României, piesa „Hotel California“.
„Eşti una dintre vocile României. Tu eşti un vulcan“, i-a spus Horia Brenciu, părerea sa fiind împărtăşită şi de antrenorul Marius Moga. „Eu mă bucur că tu meriţi să stai pe scena asta. Muzica la tine vine de la Dumnezeu. Eşti un om care trăieşte muzica“, a spus Moga.

Duetul lui Silviu Paşca cu Cătălin Dobre, care au cântat piesa „Written in the stars“, a impresionat, de asemenea, juriul.
„De câte ori apari pe scenă, faci spectacol. Tu eşti un spectacol şi te bucuri de muzică, pentru că e ceva nou pentru tine. Cei care sunt în branşă de mult timp pierd asta. Sunt sigur că vei avea un cuvânt de spus în industria muzicală“, a spus Smiley.

A urmat o nouă concurentă din echipa lui Horia Brenciu, Julie Mayaya, care i-a impresionat pe juraţi cu melodia Arethei Franklin, „Natural Woman“.
„Incredibil de frumos. Arăţi superb în seara asta. Un cântec dificil pe care l-ai făcut să pară al tău“, i-a spus Loredana.

Fely Donose, din echipa lui Moga, a ales să cânte melodia Rihannei, „Diamonds“. Prestaţia ei a fost impresionantă şi foarte apreciată de juriu. 
„Şi ea ar putea fi o Rihanna de România. Fely are vocea de care avem nevoie în ţara asta. Un talent cum e Fely trebuie votat ca să ne dovedim nouă că încă mai avem principii“, a spus Marius Moga.
„Fely are o voce particulară. Ar fi păcat ca Marius să nu se ocupe de ea, să se piardă o voce. O să fiu acolo la primul tău spectacol“, a adăugat Horia Brenciu.

Fely Donose în duet cu Cristian Sanda la Vocea României

Cristi Nistor a încheiat prima serie a interpretărilor. El a cântat alături de Dragoş Chircu piesa „Corazon Espinado“.

La final, publicul şi-a ales favoriţii. Cei patru antrenori au oferit câte 50 la sută pentru fiecare concurent, astfel că votul publicului a fost decisiv.

Din echipa lui Smiley, câştigătorul a fost desemnat Tobi Scobiola, care a primit 60 la sută din voturi, în timp ce Silviu Paşca a fost votat de 40 la sută.

Din echipa lui Horia Brenciu a mers în finală Julie Mayaya, aleasă cu 67 la sută, în detrimentul lui Laurian Manta.

A urmat echipa Loredanei, finalistul fiind desemnat Cristi Nistor, cu un scor zdrobitor de 82 la sută, în dauna lui Ciprian Teodorescu.

Din echipa lui Marius Moga, merge în finală Vizi Imre, cu un total de 64 la sută. Fely Donose a fost eliminată în semifinale.

Marea finală „Vocea României“ va avea loc a doua zi de Crăciun, miercuri, pe 26 decembrie.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite