VIDEO „Vocea Americii“, o tânără de 16 ani din Texas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul american şi-a ales „Vocea“. Danielle Bradbery este câştigătoarea celui de-al patrulea sezon al concursului american „The Voice“.

Danielle Bradbery (16 ani), originară din Texas, este cea mai tânără câştigătoare din istoria talent-showului. „Sunt foarte recunoscătoare. Îmi pare rău, nu am cuvinte“, a mărturisit emoţionată Danielle când a fost numită Vocea Americii.

„Am ajuns de la a cânta la mine în cameră la a fi în topul câştigătorilor «The Voice». Le-am zis celor de la mine din liceu că mă voi întoarce acasă câştigătoare, pentru ei“, a declarat tânăra înainte să afle rezultatele.

„Eu sunt deja mândru de ea, pentru că a ajuns atât de departe“ a spus cântăreţul de muzică R&B, Usher, care i-a fost antrenor pe parcursul showului.

Emisiunea de două ore a fost plină de interpretări de excepţie ale unor nume mari din industria muzicală internaţională. De pe scenă nu a lipsit rapperul Pitbull, Christina Aguilera şi mult aşteptata Cher, care şi-a făcut prima apariţie live după o pauză de 10 ani.

Ea a câştigat „Vocea Americii”. Melodia cu care a cucerit inimile spectatorilor

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite