VIDEO Sarah Simmons, studenta cu o voce incredibilă descoperită la „The Voice“ din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sarah Simmons a uimit juriul The Voice. FOTO Reality Magazine
Sarah Simmons a uimit juriul The Voice. FOTO Reality Magazine

Show-ul „The Voice“ din Statele Unite ale Americii abundă în surprize. Sunt gemenele „The Morgan Twins“, care au întors toate scaunele, şi este Sarah Simmons care a impresionant de asemenea.

Sarah Simmons a urcat pe scena „The Voice“, a cântat şi a impresionant. Aceasta este pe scurt povestea acestei speranţe a muzicii internaţionale, scrie WetPaint. Sarah Simmons a cântat melodia „One of Us“ de la Joan Osborne.

Povestea de viaţă a interpretei nu este însă pe cât de simplă a fost prestaţia sa la „The Voice“. Ea a trecut prin mai multe perioade dificile care, susţine ea, i-au întărit convingerea că poate reuşi şi curajul de a încerca.

Unul dintre punctele de dezechilibru din viaţa ei a fost tatăl care s-a luptat mai toată viaţa cu dependenţa de alcool şi droguri. Totuşi, la cei 21 de ani ai fetei şi aproape de reuşita ei în industria muzicală, tatăl a reuşit să scape de vicii. Mai mult, Sarah Simmons îşi compune singură versurile încă de la 15 ani.

Talent nepământesc. Cum i-a vrăjit pe membrii juriului „The Voice” o tânără din SUA

Sarah Simmons este studentă la zi la Visible Music College din Memphis, iar în perioada „The Voice“ i-a fost permisă o învoire. Acum, Sarah Simmons a devenit parte a echipei Adam Levine şi acesta e încrezător în ea. „Sunt 150% sigur că poţi câştiga acest concurs. Ştiu că poţi“, a spus acesta.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite