FOTO Shakira a jurizat emisiunea „The Voice“ cu băieţelul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shakira şi Milan, noua ei iubire. FOTO Twitter
Shakira şi Milan, noua ei iubire. FOTO Twitter

Cântăreaţa columbiană de 36 de ani care a născut la începutul acestui an şi-a prezentat băieţelul în talent-show-ul american „The Voice“, pe care îl jurizează. Shakira a făcut mai multe fotografii cu micuţul Milan, pe unele dintre ele postându-le pe contul său de Twitter.

„Cu siguranţă, Milan este intrigat de interpretare“, a scris vedeta, postând o fotografie cu micuţul pe contul său oficial de Twitter. Primind comentarii pozitive, după acest text, Shakira a mai publicat o poză, cu o altă descriere. „Ah! Nu cred că i-a plăcut acest număr“, a mai scris ea, pe contul cu peste 20 de milioane de fani.


Shakira face parte pentru prima oară din juriul talent-show-ului „The Voice“, ajuns la al patrulea sezon. În echipa emisiunii difuzate pe postul NBC mai sunt incluşi şi Adam Levine, de la Maroon 5, Blake Shelton şi Usher.

shakira twitter

Shakira nu şi-a arătat copilul în public pentru prima oară la „The Voice“. Iubita fotbalistului Gerard Pique a fost deschisă cu fanii săi şi a mai postat fotografii pe Twitter cu micuţul Milan la scurt timp după naştere, dar şi din perioada sarcinii. 

image

Shakira (36 de ani) şi fotbalistul spaniol Gerard Pique (26 de ani) sunt împreună din 2011.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite