VIDEO Regizorul lui Harry Potter face un serial de televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alfonso Cuarón    Foto thefilmstage.com
Alfonso Cuarón    Foto thefilmstage.com

După ce au fost prezentate nominalizările pentru premiile Emmy 2013, care sunt pentru programele de televiziune ceea ce premiile Oscar sunt pentru film, producătorii fac planuri pentru viitor.

NBC a prezentat, la reuniunea anuală Comic-Con de la San Diego, câteva imagini din episodul-pilot al unui nou serial, “Believe”, realizat de regizorul Alfonso Cuarón şi producătorul JJ Abrams, anunţă zap2it.com.

Personajul principal al serialului este o fetiţă Bo, care are puteri deosebite şi ar putea salva lumea, dacă trăieşte. Pentru că este urmărită de asasinii unei organizaţii care vrea să-i folosească puterile, copila e apărată de un fost puşcăriaş, care primeşte această misiune de la Winter (Delroy Lindo).

Prezentarea de la Comic-Con a fost făcută pentru a avea reacţia imediată a unui public avizat. Cu acelaşi prilej, Cuarón a prezentat şi imagini din "Gravity", noul său film.

Alfonso Cuarón este un regizor mexican cu reputaţie câştigată cu filme ca “Children of man - Copiii tatălui”, “Y tu mama tambien - Şi mama ta la fel!” sau “Harry Potter şi prizonierul din Azbakan”. De curând a terminat filmările la SF-ul “Gravity”, cu George Clooney şi Sandra Bullock, care va avea premiera în 4 octombrie 2013.

JJ Abrams este cel care a creat “Alias”, cu Jennifer Garner, şi “Lost”, un serial original şi cu mare audienţă. Acum lucrează cu Tom Cruise la producţia filmului “Mission Impossible 5”.

Serialul “Believe” va fi difuzat la începutul anului 2014, dar se anunţă de pe acum ca un important competitor la premiile Emmy. Originalitatea scenariului şi stilul cinematografic al lui Cuarón, plus intuiţia artistică a lui JJ Abrams, sunt atuurile acestui serial.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite