EXCLUSIV VIDEO Mesajul actorului John Rhys-Davies, piticul Gimli din „Stăpânul Inelelor”, pentru români: „Sunteţi un popor deosebit şi aveţi un viitor strălucit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John Rhys-Davies, actorul din Stăpânul Inelelor, a venit la Bucureşti în cadrul convenţiei „Comic Con”
John Rhys-Davies, actorul din Stăpânul Inelelor, a venit la Bucureşti în cadrul convenţiei „Comic Con”

Legendarul actor John Rhys-Davies, cel care îl interpretează pe Gimli, piticul din trilogia „Lord of the Rings” („Stăpânul Inelelor”), le-a transmis un mesaj fanilor din România, într-un interviu luat în exclusivitate de „Adevărul” la „Comic Con”, eveniment dedicat pasionaţilor de benzi desenate, animaţii, jocuri video, seriale tv şi filme.

Invitat de onoare la prima ediţie „East European Comic Con” (EECC), actorul John Rhys-Davies se află la a treia vizită a sa în România, pe care a descoperit-o prima dată după căderea regimului ceauşist, atunci când i s-a părut că „era o ţară foarte primitivă, cu oameni trişti.” Acum, însă, actorul galez s-a reîntors într-o capitală cu „europeni frumoşi şi bine educaţi”, a spus el pentru „Adevărul”.  

Cu optimism şi jovialitate, John-Rhys Davies prevesteşte un viitor strălucit pentru poporul român înzestrat cu amabilitate şi inteligenţă. 

Sunteţi un popor deosebit şi aveţi un viitor strălucit. Acum nu este o perioadă propice în care să încercaţi să aveţi un viitor strălucit, dar într-o zi lucrurile se vor îmbunătăţi, iar România se va descurca extraordinar atunci,” a adăugat  cel care a jucat rolul carismaticului Sallah, alături de Harrison Ford şi Sean Connery în „Indiana Jones” regizat de Steven Spielberg. 

Pentru că resursele pe care le are din belşug poporul român sunt bunătatea şi inteligenţa oamenilor. Şi acestea sunt cele mai bune atribute posibile. De fapt, şi nişte gaze naturale pe teritoriul vostru ar ajuta puţin. 

John Rhys-Davies a fost Generalul Leonid Pushkin din James Bond 007: The Living Daylights, pilotul Vasco Rodriguez din seria filmelor Shogun, precum şi profesorul Maximilian Arturo din serialul de televiziune Sliders.

Dar dincolo de rolurile de succes din filmele artistice, John Rhys-Davies şi-a împrumutat vocea mai multor personaje de animaţie precum Cassim din Aladdin and the King of Thieves, Man Ray din SpongeBob SquarePants, dar şi unor personaje din jocuri video precum Gimli din jocurile video The Lord of The Rings şi Tobias din Freelancer.

Galezul în vârstă de 69 de ani a dat autografe fanilor săi şi a avut răbdarea să schimbe câteva cuvinte cu fiecare în parte. Fanii „Lord of the Rings” care şi-au achiziţionat deja biletele, îl mai pot vedea pe John-Rhys Davies şi mâine, 31 martie, în a doua zi a convenţiei Comic Con, în cadrul Main Panel-urilor organizate. 

Prezent la convenţia EECC a fost şi Finn Jones, actorul care interpretează rolul lui Loras Tyrell, Cavalerul Florilor, din celebrul serial „Game of Thrones” (Urzeala Tronurilor). 

EECC este prima convenţie de acest gen organizată în România şi îşi propune să ofere o experienţă unică vizitatorilor. Evenimentul a început astăzi, 30 martie, în Bucureşti şi se va continua mâine la Palatul Naţional al Copiilor.

„Adevărul” va publica mâine, în ediţia online, un reportaj multimedia de la prima convenţie de benzi desenate din România.  

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite